Galaxy Note 4 – 24 karátos arany kerettel is [Videó]

Farkas Norman - 2014. november 5.

Egy vietnámi YouTube csatornán bukkant fel az a videó, amiben a Samsung Galaxy Note 4 arany kerettel felvértezett prémium kiadását mutatják be. Nem tudni, hogy a dél-koreai gyártó, vagy egy külsős cég próbálkozásáról van-e szó, mindenesetre a csúcsmodellnek nagyon jól áll a drága sárga nemesfém.

Úgy tűnik, a Samsung piacra szeretné dobni a szeptemberben leleplezett Galaxy Note 4 prémium, 24 karátos arany kerettel ékesített változatát, amely könnyen magához csalogathatja a tehetősebb, luxusmobilok között keresgélő vásárlókat. Persze az is előfordulhat, hogy nem a dél-koreai vállalat, hanem egy külsős cég látott fantáziát az egyébként abszolút felsőkategóriás phablet felturbózásában.

Az alábbi videó inkább az utóbbi lehetőségre enged következtetni, ugyanis egy vietnámi YouTube csatornán, az SChannelen bukkant fel. A felvételen több oldalról is megcsodálhatjuk az arannyal körülölelt óriásmobilt, ami kifejezetten ízlésesen néz ki.

 

 

Sajnos az nem derült még ki, hogy milyen árcédulával kerül majd piacra a prémium újdonság, de a mezei Galaxy Note 4 árát és a 24 karátos arany használatát figyelembe véve néhány ezer dollárt biztosan ki kell csengetni érte.

Ha a Note 4 arany változatát választják, szinte biztos, hogy nem nyúlnak mellé a luxusmobilra vadászó felhasználók, hiszen tudás frontján az egyik legjobb androidos készülékről van szó. A telefon többek között 5,7 hüvelykes, 2560 x 1440 pixel (QHD) felbontású Super AMOLED kijelzővel, Snapdragon 805 vagy Exynos 7 processzorral (mindkettő veszettül gyors), 3GB RAM-mal, S Pen kapacitív tollal és 16 megapixeles hátlapi kamerával várja leendő tualjdonosait.

 

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza