Figyelemre méltó a BlackBerry Passport ellenálló képessége [Videó]

Farkas Norman - 2014. november 4.

Bár a BlackBerry nem igazán hangsúlyozta a Passport bemutatóján, hogy egy igen tartós és komoly ellenálló képességekkel felruházott készülékről van szó, a tapasztalatok szerint lett volna alapja az ilyen irányú dicsekvésnek. Ezt igazolja egy friss videó is – amiben azért végül kegyetlenül szétzúzzák a csúcsmobilt.

A kíváncsi felhasználók és a szaksajtó képviselői is időről időre letesztelik az aktuális csúcsmobilok strapabíróságát. Te is biztos láttad már valamelyik iPhone, vagy Galaxy modell darabokra zúzását, ami a kísérletet végzők kreativitásának függvényében igen izgalmas módszerekkel történhet. Ezek a tesztek azon kívül, hogy könnyen érzelmi reakciót váltanak ki az adott márka rajongóiból, kiválóan szemléltetik, hogy mire számíthatunk, ha elejtjük a készüléket, netán átmegyünk rajta autóval (véletlenül is simán előfordulhat :) ), vagy baseball labdának használjuk.

 

 

A populáris nagyágyúk után a BlackBerry Passportot is sikerült ily módon górcső alá venni, és meglepő vagy sem, a hatalmas kijelzővel és érintésérzékeny fizikai QWERTY gombsorral felszerelt készülék nagyon jól bírta a kiképzést. Az extrém teszt keretében először egy baseball pályán tették próbára a Passportot, ahol csupán piszkos lett, de semmilyen sérülést nem szenvedett. Ezután jött a több méter magasból kőre dobás, aztán kétszer átgurultak a telefonon egy autóval, majd előkerült egy kalapács is. Az utolsó megmérettetésen jól ráijesztett tesztelőire a mobil, mielőtt végleg felmondta a szolgálatot.

Nézd meg a videót az izgalmas részletekért!

 

 

 

[Forrás: N4BB]

Vissza