Hazánkba érkezett a Honor 3C

Kütyü Magazin - 2014. november 21.

Egy hónappal a Honor 6 európai bemutatkozása után egy új modell tűnt fel a piacon. A csúcsteljesítményű készülékhez hasonlóan az 5 hüvelykes kijelzővel felszerelt Honor 3C december elején érkezik hazánkba, viszont körülbelül feleannyiért kapható lesz.

Új telefonnal rukkolt elő a Honor. A 3C modell a nagytestvéréhez képest kedvezőbb árcédulával érkezik.

Kialakítását lekerekített formák jellemzik, melyek a könnyű fogást segítik. A készülék 5 hüvelykes HD (720p) IPS kijelzővel bír, mely közvetlen napfényben is átlag feletti olvashatóságot, széles látószöget és gazdag színeket garantál. A Honor ez esetben is odafigyelt arra, hogy a váz kecses és keskeny legyen, így az csak 31 százaléknyit takar ki az előlapból, a többit a képernyő uralja.

A telefon szíve egy négymagos MediaTek processzor (4 x 1,3 GHz), melyet 2 GB műveleti memória egészít ki. Ezekkel felszerelve a Honor 3C a legtöbb multimédia-funkciót zökkenőmentesen kezeli, a legújabb játékok többsége is gond nélkül futtatható a telefonon. A 8 GB-os belső tárhely microSD kártyával bővíthető. 

Az akkumulátor teljesítménye 2300 mAh, a szabadalmaztatott energiagazdálkodási technológiával ez 300 óra készenléti időt biztosít. A Honor 3C két külön microSIM foglalattal rendelkezik, így egyszerre szolgálhat személyes és munkahelyi telefonként is. 

A készülék 8 megapixeles fő kameráját egy LED vaku egészíti ki, míg az elülső, 5 megapixeles fényképező panoráma önarcképek készítésére is alkalmas. A szelfik szerelmeseinek jól jöhet a szépítő effekt, mely automatikusan feljavítja az arcszínt a képeken, és a kisebb bőrhibákat is eltünteti.  Az egyszerű és zökkenőmentes használatot a 4.2-es Android rendszer és a továbbfejlesztett EMUI 2.0 felhasználói felület biztosítja. A Honor 3C decemberben kerül a magyarországi boltokba, 44 990 forintos fogyasztói áron.

 

 

Vissza