Fekete pénteket tart az eMag

Kütyü Magazin - 2014. november 27.

November 28-án pénteken a Black Friday, vagyis a fekete péntek az eMaghoz „igazol”. A fekete pénteket, vagyis év legnagyobb bevásárló eseményét most az eMag webáruház is elhozza a magyar felhasználóknak.

Tavaly az amerikaiak több mint 57 milliárd dollárt költöttek el a Black Friday időszakában. Ez a nap az ünnepi bevásárlási időszak kezdete – közel ötven éve a hálaadást követő első pénteken – ebben az évben épp november 28-án. Az eMAGmost Magyarországra is elhozza a Black Friday eseményt.

A korábbi években más országokban szerzett tapasztalatok alapján óriási előkészületek előzik meg az eMAG-nál a most péntekre, november 28-ára eső eseményt. Kifejezetten erre az akcióra több mint 100 ezer terméket halmoztak fel: többek között több mint 10 ezer mobiltelefont, 10 ezer táblagépet, 3 ezer televíziót, valamint játékot, babaápolási terméket, könyvet, és háztartási kisgépet.

A magyar vásárlók az év legnagyobb kedvezményével vásárolhatják meg ezeket a termékeket, csak ezen az egy napon. A termékek széles köre érhető el a legjobb áron: például iPhone-ok, Samsung okostelefonok, tabletek, televíziók, játék konzolok és sok más. Természetesen az ezekre az ajánlatokra is vonatkoznak az eMAG különleges szolgáltatásai, mint például az ingyenes házhozszállítás.
 

 


Már május óta készülnek az év legnagyobb bevásárló eseményére. Több mint 150 kamionnyi fuvart szentelnek csak erre az alkalomra, melyek óránként indulnak majd a raktárból. A hatékony és gyors szállítás érdekében az akció napján mindegy 240 ember dolgozik majd a raktárakban, a nap 24 órájában. Továbbá a gondtalan vásárlás élmény érdekében a webáruház több mint 200 informatikai szakembere dolgozik a Black Friday ünnepen. Mintegy 312 millió forintnyi összeget költöttek az informatikai infrastruktúrára, illetve körülbelül 125 millió forintot szoftverfejlesztésre, emellett raktárkapacitását is bővítette.

 

 

Vissza