Világszerte elérhető a Honor 6 Plus

Farkas Norman - 2015. január 5.

A korábbi hírektől eltérően már a világ számos pontjáról hozzá lehet jutni a Huawei két hátlapi kamerával felvértezett mobiljához a nemzetközi szállítást kínáló Oppomart webshop jóvoltából.

A Honor 6 két 8 megapixeles hátlapi kamerával szerelt, felturbózott utódja először csak a gyártó anyaországában, Kínában volt elérhető, s az a hír járta be a világot, a későbbiekben sem számíthatunk a készülék egyéb régiókban való megjelenésére, mivel azt kifejezetten az óriásmobilokra nyitott ázsiai piacra szánta a gyártó.

A remek képalkotási képességekkel és kiemelkedő ár/érték aránnyal bíró Honor 6 Plusra áhítozó, de Kínától távol élő felhasználók most fellélegezhetnek, ugyanis a készülék 16GB-os tárhellyel ellátott, fehér árnyalatban pompázó verziója megjelent a nemzetközi piacra szállító Oppomart webáruházban. A telefonért 419 dollárt kér el a kereskedő.

 

 

A fenti összegért (emlékeztetőül) 5,5 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel Full HD felbontású érintőkijelzőt, nyolcmagos Huawei Kirin 925 processzort, Mali T628 MP4 grafikus gyorsítót, 3GB RAM-ot és 16GB, microSD kártyával bővíthető tárhelyet, valamint 3600mAh kapacitású akkumulátort nyújt a Honor 6 Plus. Ahogy már utaltunk rá, az Android 4.4.4 KitKat rendszerrel és Emotion UI 3.0 kezelőfelülettel megáldott újdonság főként fotós képességeivel hívja fel magára a figyelmet; két 8 megapixeles hátlapi kamerájával szoftveres okosságok révén akár 13 megapixeles képek rögzítésére is lehetőség van, méghozzá szupergyors fókuszálás mellett. 

 

[Forrás: GSM Arena]

Kulcsszavak: Honor 6 Plus, Huawei
Vissza