Az első Apple Watch kiegészítő a CES-en

Czipperer Dia - 2015. január 8.

A Las Vegas-i Consumer Electronic Show-n (CES) mutatták be az első olyan kiegészítőt, mely kifejezetten az Apple okosórájához készült. A Bandstand Apple Watch Dock nemcsak állványként, hanem töltőként is funkcionál.

Az idei CES-en a technológiai világ apraja nagyja jelen van. A gyártók nem csak új eszközökkel rukkolnak elő, hanem a már piacon lévő vagy hamarosan debütáló eszközökre gondolva hasznos kiegészítőkkel is készültek a Las Vegas-i eseményre.

A Standzout a hamarosan kapható Apple Watch-hoz mutatott be egy állványt, amely egyben töltőként is funkcionál. Így, miközben éjjel alszik a felhasználó, és nem a csuklóján van a Watch, addig is van hova tennie, és közben még töltheti is.

Brandon Barnard, a Standzout vezérigazgatója elmondta, hogy egy olyan megoldást akartak létrehozni, amely több, mint egy hagyományos állvány. Az alumíniumból készült eszközbe ugyanis egy indukciós töltőt építettek be.

Bandstand Apple Watch Dockkal azonban nem csak az okosórát lehet tölteni. A lightning és a kábeles csatlakozásnak köszönhetően egyszerre akár három eszköz töltöttségéről is gondoskodhatnak a felhasználók, beleértve az iPhone-okat és iPadeket is.

A Bandstand az Apple Watch-hoz hasonlóan, tavasszal debütál a piacon.

 

Vissza