Hazánkba érkezett a PlayStation 4 jubileumi kiadása

Czipperer Dia - 2015. január 22.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a PlayStation 20. születésnapja alkalmából a Sony jubileumi kiadást készített legújabb, PlayStation 4 játékkonzoljából. A hazai rajongók is lecsaphatnak a különleges darabra. A befolyt összeget jótékony célra fordítják.

December 3-ra több szempontból is fontos dátum – lásd korábbi cikkünket. A Sony számára is meghatározó nap volt ez 1994-ben, amikor kiadták első PS játékkonzoljukat, így azóta beszélhetünk PlayStation márkáról is.

Te is licitálhatsz egy jubileumi PlayStation 4-re

A Sony most a Vaterával közösen a magyar felhasználók számára is lehetővé teszi, hogy egyszerűen, országon belül hozzájussanak a különleges kiadás egy darabjához.

A Vatera piacterén lehet licitálni a termékre, mely különleges dizájnjával az első, úttörőnek számító modellt idézi. A PlayStation 1 a maga korában olyan élményt kínált a felhasználóknak, amelyre korábban egy modell sem volt képes. Igazi csúcstechnológiának számított, hiszen nagyfelbontású, valós idejű 3D grafikával rendelkezett.

Licitálni a mai naptól (január 22.) egészen január 30-ig lehet. Az aukció egyben adakozásra is lehetőséget nyújt, ugyanis a befolyt összeget a vállalat a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány javára fordítja.

Íme egy videó, milyen is közelebbről a jubileumi modell:

 

 

Vissza