Canon irista: megújult felhő tárhely a fotózás szerelmeseinek

Kütyü Magazin - 2015. február 6.

A Canon felhő alapú képkezelő szolgáltatása, az irista mostantól még felhasználóbarátabb, mint eddig. A frissített szolgáltatások mellett a Canon a szolgáltatás új, a fotózás szerelmesei számára nagyobb tárhelyet kínáló többszintű előfizetéseinek árait is nyilvánosságra hozta.

A mostantól hazánkban elérhető szolgáltatások:

- Adobe Lightroom integráció: A képek közvetlenül a Lightroomban szerkeszthetők úgy, hogy a program azokat az irista fiókban tárolja, és a szerkesztett változatokat is oda szinkronizálja, így az összes fénykép egyetlen helyen tartható. A Lightroom felhasználók a képek mellett a metaadatokat (XMP) is elhelyezhetik, így a fotók később szűrőkkel kereshetők. 

- Táblagépekre optimalizált felület: Az irista mostantól iOS és Android táblagépekkel is egyszerűen és kényelmesen használható.

 

 

Nagyobb tárhely a fényképezés szerelmeseinek

Az irista mostantól minden előfizetési szint számára nagyobb tárhelyet kínál, az ingyenes regisztrációhoz például 15 GB felhő tárhely jár – teljes irista funkcionalitással. A nagyobb képállománnyal rendelkező lelkes amatőr vagy profi fotósok pedig mostantól havi vagy éves előfizetési díjért 200 vagy 500 GB tárhelyet kaphatnak, amit akár tovább is növelhetnek.

A megújult irista előfizetési díjai a következők:

- 5 GB tárhely: Teljes funkcionalitás díjmentesen

- 200 GB tárhely: Havi 4,99 vagy évi 49 EUR

- 500 GB tárhely: Havi 10,99 vagy évi 109 EUR

 

További tárhely vásárolható évente 39 EUR/200 GB , 69 EUR/500 GB vagy 109 EUR/1 TB áron.

A Lightroom-ban szerkesztett képek akár a felhasználó Facebook oldalán is megjeleníthetők, ehhez mindössze a két platform közötti teljes körű, kölcsönös hozzáférést kell biztosítani. A megújult irista szolgáltatásai már elérhetők az irista hivatalos oldalán.

 

 

Vissza