Új digitális üzleti kijelzőkkel készült a Toshiba az ISE 2015-re

Kütyü Magazin - 2015. február 12.

A Toshiba bemutatta új, Pro-Signage II sorozatú digitális üzleti kijelzőit. A folyamatos működésre tervezett eszközök Full HD felbontással és 178°-os betekintési szöggel rendelkeznek, 42 hüvelyktől (106 cm) 55 hüvelykig (139 cm) háromféle méretben készülnek. 

Business Vision – szoftver a kijelzők szolgálatában

A standard és kibővített változatban is kapható, felhasználóbarát alkalmazás kisebb és nagyobb cégek számára is ideális választás. A szoftver a Toshiba jelenlegi és jövőbeni üzleti kijelzőin egyaránt használható, lehetőséget ad azok vezérlésére, a megjelenítések időzítésére, a különböző elrendezésű kijelzők beállítására és a kijelzőkkel kapcsolatos információk kezelésére is. 

Az alkalmazás számos egyedi beállítási lehetőséget kínál. Alkalmas egy kijelzővel rendelkező megoldás, vagy helyi szervert és egyazon telephelyen üzemelő kijelzőket is tartalmazó rendszer vagy akár felhőalapú hálózattal csatlakozó, több telepítési helyen lévő, különböző megjelenítőket tartalmazó kialakítás vezérlésére is. Az eredetileg egy OPS (Open Pluggable Specification) egységen elérhető alkalmazás –, amely a Toshiba digitális üzleti kijelzőinek többségével kompatibilis – segítségével a megoldás minden funkciója egyszerűen vezérelhető a tartalomkezeléstől az elrendezésen és a beállításokon át egészen az adminisztrációig. 
 


A korszerű tartalomkezelő funkciók a legtöbb formátumot támogatják, így külső eszköz csatlakoztatására nincs szükség. A videók, fotók és szövegek mellett közösségi médiás widgetek, internetes források és RSS hírfolyamok segítségével egyedi tartalmak alakíthatók ki. 

A felhasználók előre beállított sablonok közül választhatnak. A kibővített változatban a felhasználók saját sablonokat hozhatnak létre, amelyek segítségével egyedi, kizárólag a vállalatra jellemző tartalmak hozhatók létre. Egyes modellekben a belső parancsok segítségével a sablonok megjelenítése óránkénti, napi vagy heti program alapján változtatható. 

A tartalmak megjelenítésének ideje pedig egyszerűen programozható, használjunk akár egyedi kijelzőt, akár egyszerre több megjelenítőt. Az időzítés egyedileg vagy csoportosan is beállítható. Ezen felül a szoftver támogatja a kijelzők függőleges és vízszintes elrendezését is. Segítségével videofalak és összekapcsolt kijelzők szintén vezérelhetők, így mindössze egyetlen bemenet használatára van szükség.

A Business Vision alkalmazás részletes információt ad a kijelző aktuális állapotáról, így az eszköz vezérlése nem jelent problémát. A letöltéseket, a háttértárat, annak használatát és számos további funkciót egyetlen központból vezérelhetünk, így az esetleges rendellenességek már azelőtt kezelhetők, hogy fennakadást okoznának. A kibővített változat az egyes eseményeket naplózza is, a naplófájl pedig el is menthető. Alkalmazásával rendszerszintű szabályok alakíthatók ki, így a különböző helyszínekre telepített kijelzőkön megjelenő tartalmak egyedileg vezérelhetők – ez pedig ideális megoldást jelent például korhatáros tartalmak megjelenítésére.

A Toshiba Business Vision szoftvere OPS egységen az európai piacon 2015 első negyedévében jelenik meg. 



 

 

 

Vissza