A Samsung KNOX biztonságosabb lett a Cisco AnyConnect 4.0 alkalmazásával

Kütyü Magazin - 2015. február 17.

A Samsung KNOX-hoz kialakított AnyConnecttel most a mobilitást szem előtt tartó vállalkozások számára is lehetőség adódik, hogy felvértezzék magukat a legújabb mobilbiztonsági fejlesztéssel. A Samsung androidos platformjának és a Cisco AnyConnect 4.0-nak az összehangolása biztonságos és zökkenőmentes csatlakozást biztosít a KNOX mobil platformhoz.

A mobil készülékek biztonságos használata iránti igényt több tényező sürgeti: egyrészt a mobil eszközök széleskörű használata, másrészt a kártékony támadások miatti egyre nagyobb fenyegetettség is ezt indokolja. A vállalkozások azonban a mobilitás előnyeit úgy szeretnék kihasználni, hogy ne kelljen kompromisszumot kötniük a biztonság területén. A Samsung KNOX egy olyan modern platform, amely egy innovatív eszköz, alkalmazás és adatvédelmi megoldás is egyben.

A Samsung KNOX-ba integrált AnyConnect lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy jobban az ellenőrzésük alatt tartsák a biztonságot, miközben a program a mobil VPN szolgáltatás révén rugalmas, alkalmazás alapú hozzáférést biztosít a vállalati erőforrásokhoz. Ez pedig a minimumra csökkenti annak a kockázatát, hogy engedély nélküli alkalmazások veszélyeztessék a vállalati hálózatokat és adatokat.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy az innovatív androidos platformunk, a Samsung KNOX és a piacvezető vállalati VPN megoldás, azaz az AnyConnect egyesítésével egy magasabb szintre emelhetjük a mobil biztonságot vásárlóink számára. A mobil eszközök használói biztonságosan, zökkenőmentesen és kompromisszumok nélkül érhetik el alkalmazásaikat és adataikat” – mondta Dr. Injong Rhee, a Samsung Electronics IT és mobilkommunikáció divíziójának vállalati szegmensért felelős ügyvezető alelnöke. 

A Samsung KNOX és a Cisco AnyConnect a következőket kínálja:

  • Rendkívül biztonságos, egyszerű és megbízható kapcsolat
  • Magas szintű felhasználói élmény
  • Biztonságos adatkezelés útközben és otthonról is
  • Vállalati adatok elkülönítése és védelme 

 

A Samsung KNOX-ra telepíthető AnyConnect a Google Play Áruházból tölthető le.

 

 

Vissza