Új Toshiba videófal megoldásával akár 100 egység is összekapcsolható

Kütyü Magazin - 2015. február 18.

A Toshiba az ISE 2015 rendezvényen mutatta be két legújabb videofal egységét. A TD-X552X és a TD-X552M modelleket fejlett tartalomkezelési és vezérlési funkciókkal látták el, így folyamatos üzemeltetésük egyszerűen megoldható. 

Nagyméretű videofalak kiépítése egyszerűen

A Toshiba videofal egységei akár önállóan, akár egy nagyobb, összekapcsolt kialakítás részeként is üzemeltethetők. Akár 100 egység is összekapcsolható (10x10-es összeállításban) függőleges vagy vízszintes elrendezésben, így sokféle, nagy felbontású digitális tartalom jeleníthető meg. A képmérettől függetlenül a videofal elemek rendkívül vékony kerettel (3,5 mm) rendelkeznek, ezért bármilyen környezetben közel zavartalan megjelenítést tesznek lehetővé.

Ezen felül mindkét bemutatott Toshiba videofal egység maximum 2x2-es elrendezésben (4 egység) UHD tartalmak megjelenítésére is képes különleges PC-s eszközök használata nélkül. A beépített DisplayPort 1.2a bemenetnek köszönhetően a megjelenítéshez csupán egyetlen kimeneti jelforrás szükséges, nem kell minden egyes kijelzőt külön csatlakoztatni. 

Nagy fényerő, élénk színek

Az üzleti felhasználók számára a Toshiba két új modellt mutatott be: a TD-X552X és a TD-X552M típusjelű készülékeket. Mindkét változat nagy fényerejű, kiváló minőségű megjelenítést tesz lehetővé, így a tartalmak még világos környezetben is jól láthatók maradnak. A TD-X552X fényereje 700 cd/m2, míg a TD-X552M modellé 500 cd/m2. Mindkét modell betekintési szöge 178°, így a megjelenített képek kiváló minőségben láthatók.

Egyszerű tartalomkezelés

A Toshiba videofal egységek fontos új funkciója, hogy beépített médialejátszóval rendelkeznek, így a tartalomkezelés egyszerű, külső eszközök használatára pedig nincs szükség. Az üzleti felhasználás igényeihez igazodva a médialejátszó a csatlakoztatott USB eszközön tárolt fényképek megjelenítésére, zenék és videók lejátszására egyaránt alkalmas.

A rugalmasabb használat érdekében az eszközt számos csatlakozóval látták el. Ezek között RS232/LAN port is megtalálható, így a felhasználók számos forrásból érkező tartalmakat tudnak az egységen megjeleníteni.

A beépített OPS (Open Pluggable Specification) bővítőhelynek köszönhetően az eszköz telepítése egyszerű és gyors, ráadásul külső kábelek és lejátszók csatlakoztatására sincsen szükség. Egy csatlakoztatott, a szabványnak megfelelő PC segítségével biztonságosabb és minden igényt kielégítő megoldások alakíthatók ki.  

A TD-X552X és a TD-X552M videofal egységek Európában 2015 második negyedévétől lesznek kaphatók.

 

Toshiba videofalak:

  • Kijelző: 1920 x 1080 Direct LED, IPS kijelző
  • Keret szélessége: 3,5 mm (3,8 mm aktívtól aktívig)
  • Betekintési szög: 178°
  • Fényerősség: 700 cd/m2 - TD-X552X; 500 cd/m2 - TD-X552M  
  • Beépített hangszórók (10W + 10W)
  • USB médialejátszó
  • OPS bővítőhely
  • Öndiagnosztizáló funkció
  • Bemeneti csatlakozók: DVI-D (with HDCP) x 1, HDMI® x 2, DisplayPort x 1, RS232 x 1, LAN vezérlő (RJ-45) x 1
  • Kimeneti csatlakozók: DVI-I x 1, DisplayPort x 1, Audió mini-jack x 1, RS232 x 1, Külső hangszóró jack (L/R) x 1, infravörös áthaladás x 1
  • Kensington-zárhely

 

Vissza