Új Lenovo zászlóshajó debütál március 23-án

Farkas Norman - 2015. március 10.

A kínai gyártó március 23-án mutatja be idei nagyágyúját, a Vibe Z3 Pro készüléket. A jövevény a versenytársak méltó ellenfelének ígérkezik, s a várakozások szerint a Mobile World Congressen leleplezett, fotózásra kihegyezett Vibe Shot modellt is felülmúlja majd.

A Lenovo nem vitte el Barcelonába idei zászlóshajó-okostelefonját, inkább egy multimédiás zsenivel próbálta felhívni magára a figyelmet a Mobile World Congressen. A nagyszabású eseményen bemutatott, mobil-fényképezőgép hibridként definiálható Vibe Shot viszont bármennyire is érdekes, nem méltó ellenfele az olyan konkurenseknek, mint a Galaxy S6 és S6 edge, vagy a HTC One M9. A rajongóknak viszont nem kell sokáig várniuk a kínai óriás nagy dobására, ugyanis nemrég kiküldött sajtómeghívók szerint március 23-án lehullik a fátyol az ízig-vérig felsőkategóriás Vibe Z3 Pro modellről.

 

 

A Vibe Z2 Pro utódjának tekinthető csúcsmobil az eddigi – hivatalosa alá nem támasztott – infók szerint 5,5 hüvelykes, 2560 x 1440 (QHD) felbontású kijelzőt és 3400mAh kapacitású aksit, nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 810 processzort és 4GB RAM-ot tudhat magáénak.

Bár akkumulátor és méret terén visszafogottabb lesz a készülék az elődjénél (Vibe Z2 Pro: 6 hüvelykes kijelző, 4000mAh-s telep), a Vibe Shotnál jóval izmosabb lesz, hiszen a fotós testvérmodell lelke egy Snapdragon 615 lapka 3GB-tal megspékelve.

 

 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza