Újabb csereprogramot hosszabbít meg az Apple az iPhone 5 kapcsán

Czipperer Dia - 2015. március 11.

Az iPhone 5-tel több területen is akadnak gondok az elmúlt években. A készülék akkumulátor mellett a lezáró gombjával kapcsolatban is felmerültek problémák. A cserét ez esetben is meghosszabbította a gyártó.

Mint ahogy arról korábban már beszámoltunk, több iPhone 5 modell esetén is gondok akadtak a készülék akkumulátorával. A tavaly nyári eset kapcsán az Apple meghosszabbította az ingyenes cseregaranciát, a készülék vásárlásától számított (2012. szeptember és 2013. január között) három éven belül.

Mint kiderült, a készülék be-/kikapcsoló gombja sem működik tökéletesen. Az iPhone 5 tulajondosok egy részénél gondok akadtak a készülék ilyen funkciót betöltő gombjával. Több esetben egyáltalán nem vagy csak szórványosan működött. 


Először tavaly áprilisban jelentették a készüléktulajdonosok a hibát, miszerint a lezáró gomb nem megfelelően működik a készüléknél. A 
hivatalos oldalon jelezhették a userek ez irányú problémájukat a szériaszám megadásával, melyet most a vállalat plusz egy évvel meghosszabbított.

 

Forrás: Macrumors.com

Kulcsszavak: hiba, csere, iPhone 5, Apple
Vissza