Élőfotókon a HTC One M9+

Farkas Norman - 2015. március 25.

Napvilágra került néhány élőfotó a tajvani gyártó még bemutatás előtt álló okostelefonjáról, mely a One M9 nagyobb kijelzővel szerelt testvérének tekinthető. Egy rövid videó is megjelent a neten a One M9+-ról, igaz nem egy működő modell, hanem csak egy bemutató darab szerepel a felvételen.

Már egy ideje szállingóznak a pletykák a HTC One M9 nagytesójáról, amely M9+ néven mutatkozhat be a közeljövőben. Egy nagyon rövid időre megjelent az interneten (majd eltűnt) az alábbi meghívó, ami szerint április 8-án végre lezárulhatnak a találgatások, ugyanis ekkor lesz a telefon hivatalos leleplezése. A bemutatót állítólag Pekingben tartja majd a HTC, s ahogy a képen látható, a „More Than One” szlogennel harangozzák be a pluszos modellt.

 

 

Hála a lelkes szivárogtatóknak, a napokban több anyag is nyilvánosságra került az M9+-ról, így többek közt a készülék dizájnját sem övezi már titok.

Az alábbi, cirka másfél perces felvételen a telefon dummy (nem működő, csak a külsejét szemléltető) változata szerepel. A videóból megismerhetjük a One M9+ dizájnját és méreteit – jól látható például, hogy az 5,2 colos kijelző használata miatt mennyivel nagyobb a sima M9-nél a jövevény.

 

 

Szerencsére nem kell a dummy mobil nézegetésével beérnünk, ugyanis felbukkant néhány élőfotó egy működő One M9+-ról is.

 

 

Bónuszként azt is megtudhatjuk, hogy az AnTuTu 5.6 tesztprogram szerint milyen hardver leledzik a készülékben – erről az alábbi kép árulkodik. Ha hihetünk az adatoknak, a One M9+ lelke egy 64 bites nyolcmagos MediaTek MT6795T processzor PowerVR 6200 grafikus gyorsítóval, 3GB RAM-mal és 32GB belső tárhellyel körülvéve. A telefon előlapját egy 5,2 colos, 2560 x 1440 pixel (QHD) felbontású kijelző uralja, fotós képességeit pedig egy 20,7 megapixeles hátlapi kamera határozza meg.

 

 

[Forrás: GSM Arena]

Kulcsszavak: HTC One M9 Plus, HTC
Vissza