Április 28-án mutatkozik be az LG G4

Farkas Norman - 2015. április 1.

A kisebbik dél-koreai gyártó kiküldte a G4 hivatalos bemutatójára szóló sajtómeghívókat, melyekből kiderül, hogy az új zászlóshajó április 28-án tárul majd a nagyközönség elé.

Eddig csak találgathattunk, hogy mikor lesz az LG G4 hivatalos leleplezése, de most már nyilvánvaló, hogy április 28-án mutatkozik be a várva várt csúcsmobil.

Az LG által kiküldött sajtómeghívók alapján a G4 világszerte hat nagyvárosban kerül reflektorfénybe a nagy napon: New Yorkban, Londonban, Párizsban, Szingapúrban, Szöulban és Isztambulban.

 

 

A meghívó háttere erősen arra utal, hogy a zászlóshajó burkolatának egy része bőrből készül, vagyis beigazolódni látszanak azok a pletykák, melyek a G4 prémium anyaghasználatát vetítik előre.

Ami a jövevény további tulajdonságait illeti, nem állíthatunk semmi biztosat, de feltételezések szerint Qualcomm Snapdragon 808 processzort, 3GB RAM-ot, 32GB belső tárhelyet és 5,5 hüvelykes, 2560 x 1440 pixel (QHD) felbontású érintőkijelzőt tudhat magáénak, fotós képességeit pedig egy 16 megapixeles hátlapi és egy 8 megapixeles előlapi kamera határozza meg.

 

 

[Forrás: GSM Arena]

Kulcsszavak: LG G4, LG, bemutató
Vissza