Május 20-án érkezhet a „keret nélküli” Oppo R7 és R7 Plus

Czipperer Dia - 2015. április 23.

Bár egyelőre még csak pletykákra alapozhatunk, de egyre közeledik a legújabb Oppo mobilok érkezése. Egy kínai híresztelés szerint májusban mutatkozik be a két Oppo üdvöske.

Az Oppo anyaországában, Kínában kapott szárnyra az a hí, mely szerint május 20-án leplezik le az Oppo legújabb mobilját, az Oppo R7-et. Ha minden igaz, ebben a hónapban érkezik majd a ZTE Nubia Z9 Max is, a márciusban bejelentett duó nagyobbik tagja.

Még egy érdekesség az Oppo háza tájáról. Ha minden igaz, az R7 nem egyedül érkezik majd, hanem egy nagyobb testvérrel karöltve, mely az R7 Plus nevet viseli.
 


Az Oppo R7 4,7 hüvelykes Full HD kijelzővel érkezik, a fedélzetén pedig 2.5D-s üveget találunk. A lehajló megjelenítő ergonomikusabb fogást biztosít az eszköznek. A telefon elődjéhez hasonlóan szintén karcsúságával szeretne kitűnni a tömegből a keret nélküli mivolta mellett. A készülék mindössze 5 milliméter vastag. Ebből kifolyólag nem egy combos akkumulátor dolgozik benne, mindössze 2000 mAh-es.

Ugyan felröppentek a hírek a nagyobbik modellről is, azt egyelőre nem leet tudni, hogy milyen felszereltséggel érkezik majd.

 

 

Forrás: GSMArena.com; Nyitókép: gizmochina.com

Vissza