Jövő hónapban érkezhet a Surface Pro 4

Czipperer Dia - 2015. május 4.

Április 1-jén mutatkozott be a Microsoft Surface 3 táblagépe, máris új eszközről szólnak a pletykák. Ha minden igaz, nemsokára érkezik a Surface Pro 4.

Nemrég bővült a Microsoft Surface táblagép családja a Surface 3 modellel, amely a vállalat eddigi legolcsóbb, legkönnyebb és legvékonyabb tabletje a sorban. Ha minden igaz, új modell érkezik nemsokára, mely a Surface Pro 3, tavaly bemutatkozott masina utódjaként lép majd színre. A tablet különlegessége, hogy kecsességével még a MacBook Airt is lepipálta tavaly (9,1 milliméter), viszont a Surface 3 még ezt is túlszárnyalta a maga 8,7 milliméterével.

Egyelőre még csupán találgatásokba bocsátkozhatunk, hiszen a múlt heti BUILD fejlesztői konferencián szó sem esett új táblagépről. Viszont a tavalyi Surface Pro 3 bemutató sem kapcsolódott a konferenciához, így elképzelhető, hogy idén is hasonló lépést tervez a vállalat, és egy külön eseményt szentel a masinának.

A pletykák szerint az eszköz meghajtásáról egy Intel Core-i processzor gondoskodik majd, és ventilátor nélküli kialakítással érkezhet, amely lehetővé tenné, hogy még kecsesebb legyen elődjénél. A híresztelések jövő hónapra datálják a masina érkezését, így remélhetőleg hamarosan kiderül, mi is lapul valójában a Microsoft tarsolyában.
 

 

 

Forrás: Übergizmo.com

Vissza