Cross-platform applikációt fejlesztett az ArWorks

Kütyü Magazin - 2015. május 11.

Az Arworks a dubai Greyjel karöltve fejlesztette ki a Kinder Bueno számára a Szobadesigner applikációt. Ennek révén 3D alkothatjuk meg álmaink szobáját.

Az Arworks egy szórakoztató, cross-platform (platformok közötti) alkalmazást alkotott meg a Kinder buenónak. 

Az iOS és Android app segítségével 3 dimenzióban alkotható meg álmaink szobája. 360 fokban különböző nézőpontokból körbetekintve, bútorozhatjuk be az üres, vagy akár a különböző stílusokban már részben berendezett helységet. Ehhez több mint 100 különleges design bútort és izgalmas kiegészítőt használhat, melyek átszínezésével a variációk száma szinte végtelenné válik.

A vásárlók által letölthető alkalmazás mellett – talán a világon először – elkészítették a 3D-s app Virtuális Valóság változatát is. Ennek segítségével a vásárlók a bevásárlóközpontokban a fejükre tett Virtuális Szemüveg segítségével akár be is léphettek szobájukba.
 


A felhasználó többféle nézet segítségével szemlélheti alkotását – akár a szobát a képernyőhöz érve körbetekintve, akár a telefont maga körül forgatva. A szobabelső mellett még az ablakon túli látvány is érdekes dolgokat tartalmaz.

Az így megalkotott szobák meg lehet osztani a Bueno microsite-ján és a közösségi oldalakon egyaránt. A játékosok szavazhatnak a saját és egymás szobáira, melynek eredményeként, a legtöbb szavazatot elért játékos szobáját a Kinder a valós életben is berendezi. Az app 12 országban, köztük az Emirátusokban, Marokkóban és Omanban is elérhető.

Android

iOS
 

 

 

Vissza