Kiderült, mennyibe került majd a OnePlus Two

Czipperer Dia - 2015. május 15.

Pete Lau, a OnePlus feje árult el néhány részletet új mobiljukról, a OnePlus Tworól A Weibón. Egyebek mellett a készülék árcédulájára is fény derült.

Néhány hónap múlva érkezik a legújabb OnePlus modell. A telefonról a vállalat feje, Pete Lau árult el néhány részletet a Weibón.

Kiderült, hogy az eszköz meghajtásáról egy Qualcomm Snapdragon 810-es processzor gondoskodik majd. Ez furcsa választásnak tűnhet annak fényében, hogy az utóbbi időben sokan jelezték a problémát a lapkával kapcsolatban, azonban gazdaságilag jó ötletnek tűnik.

Lau azt is elárulta, hogy a mobil a harmadik negyedévben érkezik. Az árakkal kapcsolatos kérdésekre is reagált a vezérigazgató, és elmondta, hogy a telefon 2499,99 jüanba kerül majd, amely jelenlegi árfolyamon átszámítva 403 dollárt kóstál. Ez nagyjából 100 ezer forintos árcédulát jelent.

A korábbi találgatásokat úgy tűnik, nem vehetjük teljesen alapul. Bár most nem sok minden derült ki a mobilról, de a processzor tekintetében más információk kaptak szárnyra korábban.

A Gizchina a telefonnal kapcsolatban megjegyzi továbbá, hogy 2.5D üveg kijlezőt kap majd, amely 5,5 vagy 6 hüvelykes lesz. Szerintük – a korábbi híreknek megfelelően – 2K kijelzős (2560 x 1440p) mobil minimum 3 gigabájt RAM-mal a fedélzetén száll majd harcba a vetélytársakkal.

Az viszont elég valószínű, hogy a mobil fedélzetén a hamarosan debütáló HydrogenOS teljesít majd szolgálatot, amely az Android 5.0 Lollipopra épül majd.

 

 

Forrás: Gizchina.com

Vissza