10 milliónál járnak a Galaxy S6 értékesítések

Czipperer Dia - 2015. május 20.

A Samsung zászlóshajó mobiljai szépen indultak el a piacon. Az április 17-én debütált modellek már 10 milliós értékesítési számnál járnak.

A koreai Yonhap News információi szerint nagyon kelendőek a Samsung új Galaxy S modelljei. A széria legújabb tagjai eddig, egy hónap távlatából 10 milliós eladásnál járnak. Igaz, két modell osztozik ezen, és ráadásul ez nem is a pontos eladásokat tükrözik, csupán az értékesítőknek szállított készülékek számát.

Azonban ennek ellenére is vonzó mutatónak tűnik ez a 10 millió. Egy múlt havi jelentés szerint a dél-koreai techóriás tervei között szerepel, hogy 50 és 70 millió darab mobilt értékesítsen még ebben az évben. Ehhez viszonyítva a 10 milliós szám jó kezdésnek tűnik.

Mindeközben pedig már a készülőben lévő Galaxy Note 5-ről is hallunk pletykákat, amely várhatóan még idén ősszel megérkezik, ha minden igaz, a korábbi évek gyakorlatát tekintve az IFA szakkiállításon üdvözölhetjük majd a mobilt. Egyelőre nem tudni, a Note 5 megjelenése hogyan befolyásolja majd a Galaxy S6 eladásokat, az azonban biztos, hogy a phabletkedvelőknek nem lesz kérdés, melyik mellett teszik le a voksukat.
 

 

 

Forrás: Übergizmo.com

Vissza