Csúcskategóriás routert mutatott be a ZyXEL

Kütyü Magazin - 2015. június 3.

A ZyXEL bevezette az otthoni felhasználóknak szánt, prémium kiszolgálást nyújtó routerét. A gigabit sebességű, 802.11ac-s ARMOR Z1 támogatja a nagy teljesítményigényű alkalmazások (HD videók vagy online játékok) zavartalan működését. 

A ZyXEL eddigi legmegbízhatóbb routerét dobta piacra. A rendkívül erős biztonsági rendszerrel felszerelt termék biztonságos és kiegyensúlyozott teljesítményű böngészést biztosít a felhasználóknak.

A 802.11ac technológiával és gigabit sebességével az ARMOR Z1 az olyan termékeket is képes menedzselni, mint az okostévék, játékkonzolok, HD tartalmak, egyszerre több módon és többféle alkalmazásban. Az eszköz sikerének egyik titka a StreamBoost, mely intelligensen kezeli és priorizálja a forgalmat és ennek megfelelőn osztja szét a jeleket, valamint beállítja az optimális sávszélességet.


Az ARMOR Z1 az adatokat egyidejűleg dolgozza fel, és megfelelő tartományt ad meg a gyorsabb letöltéshez, illetve a stream tevékenységhez. Az eszközhöz ingyenesen letölthető One Connect applikáció még jobb felhasználói élményt tesz lehetővé: könnyebbé válik a hozzáférés és a menedzselés, valamint előre jelzi az esetlegesen felmerülő hibákat is. 

Treso Tamás, a ZyXEL regionális értékesítési menedzsere szerint az átlagfogyasztók egyre inkább tech-függők, az elvárások az otthoni hálózatokkal szemben sosem voltak még ilyen magasak, mint ma. Az ARMOR Z1 válasz azon vevőink igényeire, akik biztonságosan, ugyanakkor gyorsan szeretnék otthoni hálózatukat használni. A nagyteljesítményű játékok és online tartalmak a jövőben akár okoseszközökről is könnyedén és biztonságosan elérhetőek az új eszközünk segítségével. 

 

 

 

 

 

Kulcsszavak: ZyXEL, router, hálózat
Vissza