Dizájnegeret dobott piacra a Logitech

Kütyü Magazin - 2015. június 18.

Igazi divategérrel rukkolt elő a Logitech. A vállalat legújabb kiegészítőjét, a Logitech Wireless Mouse M238-at a dizájnra fókuszálva alkotta meg. Az ihletet a divatipar trendeiből meítették.

A Logitech a divat jegyében tervezte meg legújabb eszközét, amelyet a milánói Design Weekre is magával vitt a vállalat. A Wireless Mouse M238, új egér a pontos görgetésnek és irányíthatóságnak köszönhetően egyszerű navigációt tesz lehetővé, egyben formájának köszönhetően igen kényelmes is. Ráadásul könnyű kiegészítőről van szó, mindössze 84 grammot nyom.

A 2015-ös Logitech Play Collection új tagja az energiatakarékos kialakításnak köszönhetően akár egy éven keresztül folyamatosan használható, csakúgy, mint a család többi tagja. A vezeték nélküli egerek kompatibilisek Microsoft Windows, Mac, Chrome OS, és Linux rendszerekkel, valamint megbízható kapcsolatot biztosítanak akár 10 méteres távolságból is.

Elérhetőség

A Logitech Play Collection előreláthatólag júniustól lesz elérhető 24, 99 eurós áron. Jó hír, hogy a Logitech két  év garanciát ad a modellre.
 

 

 

 

Kulcsszavak: dizájn, egér, Logitech
Vissza