Az iOS 8.4 társaságában debütált be az Apple Music

Czipperer Dia - 2015. július 1.

Immáron hivatalosan is elérhető az Apple zenei streaming szolgáltatása, az Apple Music. A vállalat az iOS 8.4-et is bemutatta, melynek része az új zenei megoldás is.

Minden támogatott eszközre letölthető már az iOS 8 legújabb verziója, a 8.4. Az operációs rendszer része az Apple Music is, amely egy komplett zenei gyűjteményt kínál a felhasználóknak havi 9,99 dollárért.

Jó hír azonban, hogy mielőtt fizetni kellene a szolgáltatásért, az Apple minden felhasználó számára három hónapos próbaidőszakot biztosít, ugyanis a Spotifytól eltérően az Apple Musicnek nincsen hirdetésekkel teletűzdelt, ingyenes verziója.

A próbaidőszak után dönthetnek úgy is a felhasználók, hogy nem használják tovább a szolgáltatást: ez esetben nem kell fizetniük. Ha viszont mégis szeretnék igénybe venni, akkor a riválisokkal azonos áron tehetik ezt meg. Mindeközben pedig az Apple folyamatosan dolgozik azon, hogy exkluzív tartalmakat biztosítson a usereknek, például Taylor Swift új albumát, valamint számos internet rádióállomás is elérhető lesz.

Az Apple Music jelenleg iOS 8.4-es rendszerű készülékeken fut.

 

Forrás: Übergizmo.com

Vissza