Megjelent a Huawei Honor 7

Czipperer Dia - 2015. július 1.

Új középkategóriás mobiltelefonnal rukkolt elő a Huawei. A Honor 7 teljes fém borítással és ujjlenyomat-olvasó szenzorral hódítja meg, elsőként a kínai piacot.

A Huawei hivatalos sajtóesemény keretében mutatta be legújabb mobiltelefonját, a Honor 7-et. A készülék első ránézésre egy prémium alternatívának ígérkezik a teljes fém házas borítással, azonban valójában a középkategória versenyzője.

A készülék 5,2 hüvelykes, 1080 pixel felbontású kijelzőt kapott, meghajtásáról pedig a vállalat saját Kirin 935-ös processzora gondoskodik. A nyolcmagos chip négy darab 2,24 GHz-es Cortex-A53 és szintén négy darab 1,5 GHz-es Coretx-A53 magból tevődik össze, melyhez egy Mali-T628-as GPU is társul. Bár nem ez a legerősebb lapka a piacon, az 1080 pixeles tartalmakat könnyedén kezeli.

A készülék 3 gigabájt RAM-ot kapott, kamerája pedig 20 megapixeles, melyet dupla LED vakuval valamint zafír üveggel láttak el. A készülék előlapi fénylesője 8 megapixeles képességekkel bír.


A telefon továbbá ujjlenyomat-olvasó támogatással is rendelkezik, valamint gyorstöltési megoldást is kínál. A készülék beépített akkumulátora pedig 3100 mAh-es. Fedélzetén az Android 5.0 Lollipop rendszer teljesít szolgálatot az Emotion 3.1-es indítóalkalmazással karöltve.

A Honor 7 háromféle színben is kapható lesz: ezüst, arany és sötétszürke verzióban kerül majd a boltok polcaira. Elszőr az anyaországban, Kínában lesz kapható július 7-étől.

 

 

A gyártó összesen háromféle verzióban teszi elérhetővé a készüléket: lesz egy 16 gigabájtos, egy SIM-kártyás változat 320 dolláros árcédulával, egy Dual-SIM verzió, mely plusz 35 dollárba kerül, valamint egy 64 gigabájtos 2 SIM-kártyás modell 400 dolláros áron. Jó hír, hogy mindegyik változat LTE és NFC támogatással rendelkezik.
 

 

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza