Októberben érkezhet a két új Lumia mobil

Czipperer Dia - 2015. augusztus 24.

A legfrissebb pletykák szerint idén októberben mutathatja be a Microsoft a Lumia 940 és 940 XL modelleket. Ha minden igaz, a mobilok mellett egy táblagép és egy kiegészítő is lapul a Microsoft tarsolyában.

A korábbi híresztelésekkel ellentétben a vártnál később érkezhetnek a soron következő Lumia mobilok, a 940 és a 940 XL modellek. Eddig az IFA szakkiállításra datálták a telefonok érkezését, ám úgy tűnik, később dobja csak piacra a mobilokat a gyártó.

A kiszivárgott információk szerint egy új Surface táblagépet, valamint a Microsoft Band 2 okos karkötőt is bemutatja a redmondi szoftveróriás.

A NokiaPowerUser információi szerint október 19-én érkeznek az új eszközök, ám azt ők maguk is közölték, hogy ez még csak egy lehetséges dátum, semmi biztosat nem lehet tudni az új eszközök hivatalos érkezéséről.

A készülékekről a korábban kiszivárgott pletykák alapján elöljáróban elmondható, hogy 3 gigabájt RAM-mal, 20 megapixeles PureView fő- és egy 5 megapixeles előlapi kamerával, valamint egy Snapdragon 810-es processzorral érkeznek. Az egyedüli jelentős különbség a két eszköz között a méretük: a nagyobbik modell 5,7 hüvelykes QHD, a kisebbik telefon pedig 5,2 hüvelykes kijelzővel felszerelve érkezik.

 

 

Forrás: Übergizmo.com

Vissza