Gamer fejhallgatókat mutatott be a Logitech

Kütyü Magazin - 2015. augusztus 28.

A Logitech bemutatta  legújabb gamer fejhallgatóit, a G933 Artemis Spectrum Wireless Gaming Headsetet és a G633 Artemis Spectrum Gaming Headsetet. A kiegészítők teljes mértékben testre szabhatóak.

A Logitech új, prO gamer fejhallgatókat jelentett be. 7.1-es Dolby surround és DTS Headphone, X hangzás, új hangsugárzók, RGB világítás és személyre szabhatóság jellemzi az új modelleket.

A szabadalmaztatás alatt álló Pro-G hangsugárzók hálószerkezetű, hibrid anyagokból készültek így biztosítva a létező legjobb (már-már audiofil) hangzást. A kedvenc zenénktől kezdve a monumentális, játékokat aláfestő zenékig a Pro-G tiszta és pontos magas és mélyhangokat, valamint durva basszust biztosít.

A Logitech G633 és a G933 az első fejhallgatók, amik mind Dolby, mind pedig DTS Headphone:X surround hangzást biztosítanak a játékosok számára. A Pro-G hangsugárzók és a surround technológiák élethű térérzékelés tesznek lehetővé a játék során, akár azt is meghallhatjuk, ha az ellenség megpróbál mögénk lopakodni. A DTS Headphone:X technológia közelebb hozza a játékosokat a stúdióélményhez, akár 7.1 csatornát is támogat, számos lehetőséget kínálva a testreszabásra. A DTS Headphone:X és a Dolby komoly mozis múltja igazán egyedülálló hangzást garantál a játékosok számára.

Többplatformos támogatás

A Logitech G633 és G933 mind PC-vel, mind mobil eszközökkel, mind pedig konzolokkal – PlayStation 4 és Xbox One is – működik. A Logitech G633 USB-n és analóg bemeneten keresztül is csatlakoztatható, így akár két különböző eszközből érkező jelet is mixelhetünk. A G933 emellett egy USB mix adapterrel, valamint két analóg bemenettel is rendelkezik, így akár három eszközből érkező jelet is képes egybegyúrni.

Miközben épp ellenségeinkkel küzdünk, szimultán akár egy pizzát is rendelhetünk telefonunk segítségével anélkül, hogy akár egy pillanatot is el kellene mulasztanunk az akcióból. Mindemellett a G933 a házimozinkkal (USB-n, vagy RCA kábelen keresztül) is működik, így biztosítva a tökéletes házimozi élményt.

Testreszabott programozhatóság

A megvilágítástól kezdve, a G-gombokon és a cserélhető külső borítólemezeken át a testreszabható hangzásig bármit állíthatunk, így a fejhallgatónkat saját ízlésünk szerint alakíthatjuk. A hangzás, a megvilágítás és a gombok programozásához csak a Logitech Gaming Software-re van szükségünk. A megvilágítás kapcsán 16.8 millió színből választhatunk, a három G-gombhoz pedig akár makrókat is rendelhetünk. Mindemellett személyes hangprofiljainkat is kialakíthatjuk, melyet el is menthetünk.

Vezetékes vagy vezeték nélküli 

A G633 vezetékes, míg a G933 vezetékes, vagy vezetéknélküli formában is használható. De akár a mellékelt 3.5 mm-es analóg kábelt is használhatjuk, így nem fogyasztjuk az akkumulátort sem. A vezetéknélküli USB mix adapter lehetőséget biztosít az analóg audió, illetve mobil eszközök vezetéknélküli használatára.

Elérhetőség

A Logitech G633 Artemis Spectrum Wireless Gaming Headset várhatóan 2015 szeptemberétől 169 eurós, a Logitech G933 Artemis Spectrum Gaming Headset várhatóan 2015 októberétől 199 Eurós ajánlott kiskereskedelmi áron lesz elérhető.

 

Kulcsszavak: Logitech, fejhallgató
Vissza