Dupla kamerás OnePlus modell érkezhet

Czipperer Dia - 2015. szeptember 21.

Fotókon pózol a OnePlus soron következő üdvöskéje. A OnePlus 2-höz hasonlóan szintén idén debütáló mobil dupla kamerával felszerelve érkezhet.

Néhány hónappal azután, hogy carl Pei, a OnePlus társalapítója bejelentette, hogy még ebben az évben, a karácsonyi időszak előtt új mobilt dobnak piacra, kiszivárgott képeken pózol a lehetséges jelölt.


Ha minden igaz, egy dupla főkamerás és vakus modell érkezhet, amely jobb dizájnkialakítással kezdheti meg hódító útját, mint a OnePlus 2. Ezt most megjelent képek is igazolják, valamint Pie korábbi kijelentésében is erről beszélt. Ő ennek kapcsán azt is elmondta, hogy a telefon egy teljesen más célközönséget fog majd megszólítani.

Egyelőre persze nem tudni, hogy a képek valódiak-e, mindenesetretényleg egy teljesen más külsővel megáldott dizájnmodellt láthatunk, mely már a dupla kamerából ítélve sem az olcsó mobilok sorát erősíti majd. Carl Pei korábbi kijelentése szerint a készüléket kifejezetten azok számára alkotják meg, akiket jobban érdekes a külső megjelens, mint a hardveres felszereltség.

 

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza