Februárban érkezhet a Samsung Galaxy S7

Czipperer Dia - 2015. szeptember 25.

A Sammobile értesülései szerint már jövő év februárjában bemutathatja a Samsung legújabb zászlóshajó mobilját, a Galaxy S7-et. A mobil többféle változatban lesz kapható.

A Galaxy S6 és S6 edge modelleket március 1-jén jelentette be a Samsung, és még április közepe előtt elérhetővá váltak a mobilok. A legfrissebb pletykák szerint a januári bejelentés után a Galaxy S7 modell már februárban elérhető lesz.

Egyelőre azt még nem lehet tudni, valóban ekkor érkeznke-e a széria legújabb tagjai, és, hogy a vállalat miért döntött a korai dáum mellett. Feltehetően szeretnék mielőbb piacra dobni a mobilokat, csakúgy, mint a Galaxy note 5-öt és a Galaxy S6 edge+-ot, amelyek szeptember helyett

A modellt Project Lucky kódnéven emlegetik, és ha minden igaz, egy négymagos Qualcomm Snapdragon 820-as processzor hajtja majd. Lesz egy másik verzió is, ennek meghajtásáért pedig a Samsung saját gyártású, nyolcmagis Exynos lapkája felel majd.


A híresztelések alapján a modell két képernyőmérettel is érkezik, és dupla kamerát is kap a gyártótól. Az egyik modell 4, a másik kiszerelés pedig 3 gigabájt RAM-mal felszerelve érkezik majd.

 

Forrás: Sammobile.com; kép: techgadgetcentral.com

Kulcsszavak: Samsung, Galaxy S7
Vissza