Dupla kamerával érkezett meg a HTC Butterfly 3

Czipperer Dia - 2015. szeptember 29.

A HTC hivatalos sajtóeseményén két új, korábban már emlegetett mobil is színre lépett. Az egyik a sorban a HTC Butterfly 3, mely ütős kamerával, Snapdragon 810-es processzorral és QHD felbontásű kijelzővel érkezett.

A korábbi pletykák igaznak bizonyultak: a HTC hivatalos sajtóeseményén bejelentette legújabb mobilját, a HTC Butterfly 3-at. A készülék valójában teljesen ugyanaz, mint a J Butterfly modell, amely május óta érhető el Japánban.

A telefon 5,2 hüvelykes QHD LCD kijelzőt kapott, meghajtásáról pedig egy Snapdragon 810-es processzor gondoskodik. A Butterfly 3 memóriája 3, tárhelye pedig 32 gigabájt. Jó hír azonban, hogy ez utóbbi egészen 2 terabájtig növelhető microSD kártyával. Bár, egyelőre még csak 200 gigabájtos verzió létezik a piacon.

A mobil 20,2 megapixeles főkamerát kapott, amelyet egy plusz távolságérzékelő szenzorral láttak el. Ez lehetővé teszi az automatikus éllességállítást és más kreatív hatásokat is. Az f/2.2-es apertúrájú lencséket zafírkristály védelemmel látták el, és egy dupla LED vaku segít a rossz fényviszonyok közötti fotózásnál. A főkamera továbbá a 4K videorögzítést is támogatja.


Az előlapi fényleső sem szégyenkezhet: egy gyorsabb rekeszértékű (f/2.0) BSI szenzorral ellátott 13 megapixeles példánnyal szerelte fel a gyártó a modellt, amely 1080 pixel felbontású felvételek rögzítésére is alkalmas.

A 150,99 x 72,99 x 9,99 milliméteres mobil 161 grammot nyom, üzemidejéről pedig egy 2700 mAh-es akkumulátor gondoskodik. A telefon IP57-es tanúsítvánnyal rendelkezik, ennek megfelelően pedig por- és vízálló is.

A mobil fedélzetén az Android 5.0 Lollipop rendszer fut a Sense 7 felhasználói felülettel karöltve. Ami az elérhetőségét illeti, október 20-ától lesz elérhető Tajvanban 600 dolláros áron. További részleteket ennek kapcsán nem közölt még a gyártó.

 

Forrás: GSMArena.com

 

Vissza