Belépőkategóriás mobilokkal rukkolt elő a Huawei

Kütyü Magazin - 2015. október 7.

A Huawei bejelentette, hogy 4G LTE-képes Y5 és Y6 készülékei októbertől Magyarországon is elérhetőek-

Októbertől újabb termékek érhetőek el Magyarországon a Huawei kínálatában: a 4G LTE-képes Y5 és Y6 okostelefonok.

A Huawei Y5 4,5 hüvelykes érintőképernyőjén 16:9-es képarány is beállítható, a készüléket négy darab 1,1 GHz-es Cortex A7 mag és egy 2000mAh-s akkumulátor működteti. Ez utóbbi több mint egynapos üzemidőt tesz lehetővé, az ultra energiatakarékos üzemmód beállításával 10 százalékra lemerülve is még egy napig használhatja a fogyasztó a telefon alapvető funkcióit. Az Y5 1 GB RAM és 8 GB ROM memóriával érkezik, 5MP-es autófókuszos hátlapi és 2MP-es előlapi kamerával, illetve számos kamerafunkcióval látta el a gyártó.

Huawei Y5

A készülék Magyarországon várhatóan októbertől elérhető a szolgáltatók kínálatában, novembertől pedig a kiskereskedőknél és a hipermarketekben is, fekete színben, 32 990 forintos javasolt bruttó fogyasztói áron.

A Huawei Y6 80%-os képernyő/készüléktest aránnyal és 5 hüvelykes HD felbontású LCD kijelzővel érkezik. Az Y6 két verzióban lesz elérhető: single sim-es változata 1 GB RAM tárhellyel, a dual sim-es verzió pedig 2 GB RAM memóriával. Integrált hangkamrájával és a készülék alján található hangszóróval az Y6 kihangosítva is jó hangzást biztosít felhasználójának. Hátlapi kamerája 8MP-es, és F2.0-s rekeszértékének köszönhetően kedvezőtlen fényviszonyok között is jó képeket készíthetünk vele.  

Huawei Y6

Az Y6 single sim-es verziója Magyarországon várhatóan októbertől a szolgáltatók kínálatában, a dual sim-es pedig novembertől a kiskereskedőknél és a hipermarketekben lesz elérhető. Kétféle, fehér és fekete színben, 49 900 forintos javasolt bruttó fogyasztói áron lesz kapható.

 

 

Vissza