Már Európában is előrendelhetők a Lumia 950 és 950XL mobilok

Czipperer Dia - 2015. október 12.

Nem sokkal azután, hogy hivatalos is bemutatkozott a Lumia 950 és 950 XL, már az öreg kontinensen, szélesebb körben is elérhetővé vált a duó két tagja.

A Microsoft múlt héten mutatta be hivatalosan legújabb, csúcskategóriás Lumia mobiljait, a Lumia 950 és 950 XL modelleket.  A zászlóshajó készülékek az Egyesült Királyság után immáron Európában is előrendelhetők. A főbb piacok között Ausztriát, Németországot és Hollandiát is megtaláljuk.

A Lumia 950 XL modell 700, kisebbik tetvére pedig 600 eurós áron lesz kapható. Jó hír, hogy a duó mindkét tagja elérhető lesz Dual SIM kiadásban is.

Ausztriában már November 27-től kapható lesz a két mobil, azonban, ha megbízhatóak a kiskereskedői információk, a német felhasználóknak december 10-ig várniuk kell a telefonok érkezésére.

Az új Lumiák egyik legkecsegtetőbb tulajdonsága a Continuum funkció. Jó dolog, hogy a telefon egy hordozható PC-vé alakítható, és külön monitor, billentyűzet és egér csatlakoztatható hozzá. Azonban az ehhez szükséges Microsoft Display Dock nem jár ingyen a mobilhoz: ennek ára 99 dollár az amerikai piacon. Európában pedig még drágább lesz. Ez német kiskereskedő szerint a HD-500 dokkoló 109 euróba kerül majd.

 

 

 

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza