A Samsung és az Oracle közös mobilos fejlesztéseit mutatták be

Kütyü Magazin - 2015. november 2.

A Samsung az Oracle OpenWorld konferencián mutatta legújabb üzleti megoldásait, amelyeket a csúcskategóriás mobileszközeikre fejlesztettek az Oracle rendszereit használva.

A Samsung és az Oracle közös üzleti célú mobil fejlesztéseit mutatták be az idei Oracle OpenWord konferencián. A két cég közös célokat követ, nevezetesen a felhasználói élmény javítását tűzték ki maguk elé olyan megoldásokkal, melyeket kifejezetten Samsung eszközökre terveztek, és melyek az Oracle Mobil Felhő Szolgáltatásán alapulnak.

Samsung fejlesztőknek készült Cordova plug-in nagyban megkönnyíti a vállalati alkalmazások fejlesztését azáltal, hogy egy csomagba gyűjti a legfontosabb alkalmazásprogramozási felületeket (API) a piac legfejlettebb üzleti Android rendszeréhez. A plug-in továbbá beépül az Oracle fejlesztői eszközökbe, miközben hozzáférést biztosít az olyan egyedi hardware kiegészítőkhöz, mint a multi-ablak és az S-Pen.

Minden Samsung által, az Oracle OpenWorldön bemutatott vállalati megoldás azonnal elérhető és alkalmazható a napi munkamentben. A bemutatott példák között olyan rendszerintegrátoroknak szánt megoldások szerepeltek, mint a HCL vagy az AuraPlayer, amelyek számos mobileszközön elérhetők lesznek, többek között a Galaxy S6 edge+-on és a Galaxy Tab A-n is. A HCL prediktív karbantartó megoldása a különböző berendezések és nehézgépek üzemeltetőinek munkáját segíti, megkímélve őket egy rakás felesleges papírmunkától. Az AuraPlayer baleset bejelentő rendszere pedig a közlekedési hatóságok azonnali tájékoztatását és ezáltal a gyors cselekvést teszi lehetővé.

Egy ausztráliai üzleti szolgáltató, a Rinami készített egy terepeszköz menedzsment applikációt, amelyet célzottan a hordható készülékekkel való munkára terveztek, a demó verziója pedig a Samsung Gear S2 okos órán lesz elérhető.


Az Ausztrál Mezőgazdasági Szervezet – a világ egyik legnagyobb Kobe marha tenyésztője – a Rinamival közösen létrehozott egy olyan applikációt, amely nagyban segíti az állatállomány menedzselését. Laptopok cipelése helyett az új digitális megoldás lehetővé teszi a farmereknek az adatok begyűjtését, értékelését, és a szükséges döntéshozatalt már egyből a terepen.

 

Nyitókép: objectedge.com

Vissza