„Hangulatjel billentyűzet” az EmojiWorks műhelyéből

Czipperer Dia - 2015. november 4.

Az EmojiWorks új billentyűzettel rukkolt elő. A masinát kifejezetten hangulatjelek küldésére tervezték.

Hangulatjelek küldésére optimalizált billentyűzetet mutatott be az EmojiWorks. A teljes funkcionalitású klaviatúra abban különbözik többi társától, hogy a másodlagos, harmadlagos billentyűkombinációk helyén hangulatjelek kaptak helyet.

Szerencsére nem kell megtanulniuk a felhasználóknak minden egyes emotikon billentyűkombinációját, ugyanis a gombsorra felrajzolták a jeleket, a funkcióbillentyűknél pedig jelölve van, az adott négyzet melyik sarkában lévő karakterhez lehet használni. 

A modellből többféle kombinációt is készített a gyártó. A hagyományos kiadás 47, a Plus verzió 94, a Pro változat pedig 120 hangulatjelet kínál.  

A klaviatúra a Mac, Windows és iOS eszközöket is támogatja. A vezeték nélküli eszköz Bluetooth-on keresztül kapcsolódik az adott készülékhez.  

Az EmojiWorks billentyűzete már előrendelhető, a szállítás pedig decemberben várható. Azt azonban érdemes megjegyezni, hogy a vállalat elmondása szerint ez csupán egy becsült idő, és a gyártási folyamat függvényében még változhat a szállítás ideje. 

A hagyományos, 47 hangulatjelet tartlmazó modell 80 dollárba kerül majd, míg a Plus kiadás 90, a Pro verzió pedig 100 dollárért szerezhető be.

 

Forrás: Engadget.com

Vissza