180 ezer Gear S2 modell kelt el nyolc óra alatt Kínában

Czipperer Dia - 2015. november 5.

Jól startol Kínában a Samsung Gear S2 okosóra. A legfrissebb adatok szerint kevesebb, mint fél nap alatt közel 200 ezer darab fogyott a modellből.

A Samsung legújabb okosórája, a Gear S2 modell Kínát is kezdi meghódítani, legalábbis a legutóbbi adatok ezt tanúsítják. A gyártó kevesebb, mint nyolc óra leforgása alatt összesen 180 ezer modellt értékesített.

A dél-koreai vállalat legújabb hordható kiegészítője most debütált az országában, így az eszköz az eddigi adatok alapján nagyon jól startolt a piacon.

A karóra az egyik legnagyobb online kiskereskedő kínálatában érhető el jelenleg. A JD.com mellett azonban hagyományos kiskereskedelmi üzletekben is megvásárolható a Samsung gyártmány, de sokan panaszkodnak az ellátási hiány miatt, ugyanis már most nagy kereslet mutatkozik az eszköz iránt Kínában. 

A karóra 2198 jüanba, vagyis 350 dollárba kerül, a Classic verzió pedig 2398 jüant, vagyis 390 dollárt kóstál. Az eddigi felhasználói visszajelzések alapján nagyon elégedettek a vásárlók az órával.

A Strategy Analytics legutóbbi jelentése ezt igazolja, ugyanis az eszköz az Apple Watch nagy kivívójának mutatkozik, amely jelenleg még mindig listavezető a világpiaci rangsort tekintve.

 

 

Forrás: Sammobile.com

Vissza