November 23-án érkeznek az előrendelt BlackBerry Priv modellek

Czipperer Dia - 2015. november 11.

A BlackBerry első androidos modellje, a Priv már néhány országban előrendelhető, ez azonban nem jelenti azt, hogy a felhasználók már másnap megkapják a mobilt. A szállítás a gyártó szerint november 23-ára várható.

Nagy kereslet mutatkozik a BlackBerry első androidos mobilja iránt. A BlackBerry Priv már előrendelhető a vállalat online store-jában múlt hét péntek óta. Úgy tűnik azonban, hogy a felhasználóknak még kicsit várniuk kell, hogy kezükbe vehessék a mobilt, ugyanis a készülékre érkező nagy rendelésszám miatt kicsit csúszik a szállítás. A modellekre november 23-áig várniuk kell a megrendelőknek.

Mindez azt sugallja, hogy a BlackBerry nem készült fel ekkora rendelésszámra, hiszen ha raktáron lenne ennyi modelljük, feltehetően nem tartana két hétig a szállítás.

Mindez azonban a BlackBerry egyesült államokbeli, kanadai, illetve az Egyesült Királyságban működő online store-jára vonatkozik, az egyéb kiskereskedelmi hálózatokban ettől eltérhet a szállítási határidő.
 

 


A vállalat képviselője a Mobilesyrupnak úgy nyilatkozott, hogy már elkezdték a szállítást november 6-án, azonban a nagy kereslet miatt a következő hullám szakaszos lesz, vagyis csak november 23-ára tudta vállalni a gyártó.

Az is elképzelhetőnek tűnik a GSMArena szerint, hogy mindez csupán marketingtrükk, amellyel igyekszik magát jobban pozícionálni a vállalat. Ez azonban nem változtat azon a tényen, hogy a felhasználóknak várniuk kell új mobiljukra.

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza