A Vodafone-nál már kapható a HTC One A9

Kütyü Magazin - 2015. november 12.

A Vodafone kínálatában már elérhető a legújabb HTC One A9, amely az első Marshmallow rendszerű HTC okostelefon Magyarországon.

A Vodafone-hoz érkezett a HTC One A9-es modell. Az év végig a mobilszolgáltatók közül egyedül a Vodafone-nál elérhető HTC újdonság kéttónusú ezüst (Opal Silver) színben vásárolható meg.

A HTC One A9 LTE-képes, van benne NFC, ujjlenyomat-olvasó, kiváló kamerák, vaku, Quick Charge 3.0 támogatás, Wi-Fi és 4.1-es Bluetooth is. 

A készülék extra vékony fémkerettel és teljes szélességben Corning Gorilla Glass üveggel rendelkezik. A telefon energiatakarékos 5 hüvelykes full HD 1080p kijelzője egy normál LCD kijelzőnél 40%-kal több színt képes megjeleníteni, így közvetlen napsütésben is élvezhető rajta minden tartalom.

A mindössze 143 grammos, 145,75 x 70,8 x 7,26 milliméteres telefon lelke a Qualcomm Snapdragon 617, nyolcmagos processzor. A HTC One A9 saját belső memóriája 16 GB-os, ami SD kártyával elvileg akár 2 TB-ig bővíthető.

A készülék az előlapján egy 4 megapixeles UltraPixel fényképezővel, a hátlapján pedig egy 13 megapixeles, zafír védelmet élvező kamerával rendelkezik, így a szelfik mellett Full HD videók, vagy a hátlapi kamerával RAW formátumú fotók és akár timelapse felvételek is rögzíthetők vele. A fotó felszereltség része az optikai képstabilizátor és a LED vaku is. 

A telefon többféle fényképezési módot kínál. Az Auto mód gyors és modern szolgáltatásokat biztosít az elképesztő képekért, amelyek a kattintást követően 0,1 másodperc alatt elkészülnek. A Pro módban a manuális fókuszhoz és expozícióértékekhez hasonlóan kézzel lehet beállítani a képeket.

HTC One A9 Red Medium EU A csomaggal (24 hónapra, e-packkel, a készülékkel együtt összesen havi 19 990 Ft) 1 Ft-ért megvásárolható, illetve feltöltőkártyával 3 000 Ft-os feltöltéssel 184 990 forintba kerül.

Kulcsszavak: Vodafone, HTC One A9
Vissza