Kiszivárgott képek a soron következő BlackBerry mobilról

Czipperer Dia - 2015. november 12.

Alighogy megjelent a piacon a BlackBerry Priv modell, máris egy új készülékről szivrágotak ki fotók. A mobil a vállalat első androidos modelljének dizájnnyelvét követi.

A BlackBerry Priv a vállalat első androidos telefonjaként lépett színre a közelmúltban. A mobil nem csupán operációs rendszerével, hanem érdekes dizájnjával is felhívta magára a figyelmet. A mobil ugyan nem a vállalat első szétcsúsztatható mobilja (érintőképernyő is jár hozzá), azonban évek óta nem gyártottak hasonló eszközt.

Akiknek pedig a Priv modell kialakítása, jó hír, hogy John Chen, a vállalat vezérigazgatója szerint hamarosan több mobil követi a sorban. Most az egyik lehetséges versenyzőről szivárogtak ki fotók a CrackBerry jóvoltából.

A Vienna kódnévre keresztelt mobil (a Priv kódneve Venice volt) a hagyományos BlackBerry dizájnt követi. Egyelőre azonban nem lehet tudni, hogy valóban egy létező BlackBerry mobil pózol a képen, mindenesetre, ha mégis egy BB-mobilról van szó, úgy tűnik, az érintőképernyős és QWERTY gombsoros kialakítás bejött a kanadai gyártónak.

 

Forrás: Übergizmo.com

Vissza