Kiszivárgott a Samsung modellek Marshmallow frissítési listája

Czipperer Dia - 2015. november 16.

Több Samsung modell is megkapja majd a legújabb, Marshmallow rendszert a fedélzetére. A Times News UK jóvoltából egy lista is kiszivárgott, amelyen néhány eszköz mellett már konkrét dátumot is látunk.

Korábban már lehetett arról hallani, mely Samsung modellek kapnak majd új Android verziót fedélzetükre, azonban pontos dátumot egyelőre nem lehetett tudni. Egy, most kiszivárgott dokumentum azonban részletesen listázza, melyek azok a Samsung készülékek, melyek fedélzetére megérkezik a Marshmallow, és az is kiderült, pontosan mikorra várható ez.

A Times News UK tette közzé azt a listát, amely a hamarosan frissülő Samsung mobilokat listázza. A dél-koreai gyártó több modelljének fedélzetére is megérkezik majd az Android 6.0 Marshmallow rendszer, azonban különböző idsőpontokban frissíti a mobilokat a gyártó.

A lista szerint először a két új csúcsmodell, a Galaxy Note 5 és a Galaxy S6 Edge+ kapja meg az új rendszert fedélzetére még idén decemberben, majd jövő januárban csatlakozik a sorba a Galaxy S6 és S6 edge modell is. Februárban pedig az eggyel korábbi széria zászlóshajó phabletjei, a Galaxy Note 4 és a Galaxy Note edge kapja meg a 6.0-ás frissítést.

A táblázatban további mobilokat is látunk, melyek fedélzetére szintén megérkezik majd az új rendszer, azonban ezekhez pontos dátumot még nem közölt a gyártó. Az alábbi modelleknél várhatjuk hamarosan az új Android rendszert: a Galaxy S5, Galaxy Alpha, Galaxy A8, A7, A5, A3, Galaxy E7 és az E5 modellek is frissülnek majd.

 

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza