Hazánkban is kaphatók az UE BOOM 2 hangszórók

Kütyü Magazin - 2015. november 20.

Magyarországon is kapható az Ultimate Ears hangszórója, az UE BOOM 2. A készülék tervezésénél fő szempont volt a víz-, por- és ütésálló kialakítás.

Az UE legújabb hangszórójával, az UE BOOM 2-vel újraalkották a közös zenehallgatás élményét, újradefiniálva a szabadban használható Bluetooth hangfalak kategóriáját. A model továbbá por- és ütés- (akár másfél méteres magasságból leejtve is), valamint vízálló (IPX7) is, ami a kialakítás során fontos szempont volt. Azonban ennek ellenére is megmeradt a minden irányból jól hallható, egyedülálló hangzás.
 

 


Akkora, mint egy vizes palack, így könnyedén magunkkal vihetjük a kerékpárunk kulacstartójában, vagy felcsíptethetjük a táskánkra.

A 2013-ban bemutatott, díjnyertes UE BOOM 360 fokos hangszórójával szerelt UE BOOM 2 25 százalékkal nagyobb hangerőt biztosít. Bluetooth vevője akár 30 méterről is érzékeli a jeleket, egy feltöltéssel 15 órát bír, az érintőgombok segítségével pedig a telefonunk nélkül válthatunk a zeneszámok között.

Az UE BOOM 2 alkalmazás iOS és Android rendszeren is elérhető. Segítségével megduplázhatjuk a hangzást, ha az UE BOOM 2-t bármilyen más Ultimate Ears hangfallal párosítjuk. A telefonunkról szabályozhatjuk (akár be is kapcsolhatjuk) a hangszórót, de zenés ébresztőóraként is használhatjuk. Az app segítségével az új frissítéseket vezeték nélkül telepíthetjük az UE hangfalakra, így könnyedén bővíthetjük a termék tulajdonságait, hogy idővel még jobb lehessen. 

Az UE BOOM 2 hat élénk színben kapható: Cherrybomb, Yeti, Phantom, GreenMachine, Tropical és BrainFreeze.


 

Ár és elérhetőség

Az UE BOOM Magyarországra a napokban érkezett, kizárólag a Media Marktban vásárolható meg 69 999 forintos áron.

Vissza