Új kiadású Samsung Galaxy A mobilok a színen

Czipperer Dia - 2015. december 2.

A Samsung bejelentette a Galaxy A széria legújabb tagjait: az A7, A5 és az A3 modelleket. A készülékeket elődjeikhez képest a vállalat felhasználói igények alapján fejlesztette tovább.

Három új taggal bővült a Samsung Galaxy A szériája. Az új kiadású modellek tervezésénél a vállalat a felhasználói szokásokat vette figyelemebe, és dizájn-technológia szempontjából is igyekezett átdolgozni a modelleket.

Ami a külsőségeket illeti, a 2016-os széria tagjai a Galaxy mobilokra jellemzőem fém-üveg borítást, valamint vékony kijelző keretet kaptak. A sorban a legnagyobb az A7 modell a maga 5,4 hüvelykes kijelzőjével. Ezt követi az A5-ös 5,2 hüvelykkel, majd végül a A3-as 4,7 hüvelykes megjelenítővel.

A Samsung saját mobilfizetési megoldását azonban nem támogatja mindaárom modell. A Samsung Pay, amely az NFC-s fizetés mellett a mágneses adatátviteli technológiát is támogatja, csupán a Galaxy 7 és az A5 modellnél érhető el, ahogyan a gyorstöltési funkció is. Viszont ami pozitív, hogy mindhárom modell LTE-képes.

Jó hír továbbá az is, hogy a mobilok kameráját továbbfejlesztette a vállalat. Ennek eredményeként élénkebb színekkel és élesebb képekkel találkozhatnak a felhasználók. A jó minőséghez továbbá hozzájárul még az optikai képstabilitzátor és az elöl-hátul megtalálható F1.9 objektív is. Utóbbi feladata, hogy megakadályozza a képek elmosódását, valamint rossz fényviszonyok között is biztosítja a minőségi felvételeket. 

A mobilok első körben Kínában lesznek elérhetők, már idén decembertől, hamarosan pedig más piacok is csatlakoznak a sorba.

A modellekről bővebb specifikáció itt található.

 

Vissza