Ingyen Hipernet karácsonyra

Kütyü Magazin - 2015. december 9.

A Telenor december 24-én, 25-én és 26-án ingyen biztosítja a Hipernet használatát belföldön minden havidíjas és feltöltőkártyás ügyfele számára.

A Telenor friss internetes kutatása szerint a felhasználók mintegy háromnegyede okostelefont szeretne kapni karácsonyra. Egy okostelefon képességeit pedig csak mobilinternettel lehet teljes mértékben kihasználni, azzal ugyanis nem csak wifi hálózatok közelében maradhat kapcsolatban a felhasználó ismerőseivel, hanem mindig elérhető marad, ráadásul minden friss információ rendelkezésére áll az időjárástól kezdve a közlekedési menetrendekig.

Idén karácsonykor a Telenor minden, aktív adatcsomaggal rendelkező ügyfele korlátok megtapasztalhatja, hogy milyen előnyöket kínál a mobilinternet használata, hiszen a vállalat számukra díjmentesen elérhetővé teszi Hipernet hálózatát 2015. december 24-én, 25-én és 26-án.  A szenteste és karácsonykor bonyolított mobilinternetezés nem változtatja az eredeti adatkeretet sem a feltöltőkártyás, sem a havidíjas, sem pedig az üzleti ügyfelek esetében.

Ezen a három napon azok a telenorosok is ingyen tudnak hipernetezni, akik egyébként még nem használnak mobilinternetet. A Telenor kutatása alapján a felhasználók a karácsonyi jókívánságok küldésére és fogadására, valamint receptek keresésére fogják használni az ingyenes Hipernetet.

A Telenor még márciusban elérhetővé tette 4G szolgáltatását minden olyan ügyfele számára, aki 4G-s készülékkel rendelkezik, november közepén pedig bejelentette, hogy fokozatosan, minden ügyfele számára elérhetővé teszi a Hipernet 4G-t maximális, akár 150 Mbit/s-os letöltési sebességgel – amennyiben ezt az általuk használt mobilkészülék támogatja.

A vállalat internetes kutatásának eredményei szerint a felhasználók már több mint háromnegyede használ mobilinternetet. Ez a szolgáltatás csupán kicsivel népszerűbb a férfiak körében (81,32%), mint a nőknél (72,03%), és nagyon hasonló arányban népszerű a fővárosban (82,67%), mint vidéken (74,2%). A Hipernetben rejlő lehetőségeket az ügyfelek egyre szélesebb köre tudja kihasználni, hiszen év végére a Hipernet-lefedettség eléri a 97 százalékot.

Vissza