Elindult a Samsung Pay tömegközlekedési szolgáltatása Dél-Koreában

Kütyü Magazin - 2015. december 15.

Új szolgáltatást jelentett be a Samsung. A Pay Tömegközlekedés révén minden egy mobilalkalmazásban könnyen használható.

A Samsung bemutatta a Samsung Pay Tömegközlekedést, amely még kényelmesebb utazást tesz lehetővé a koreai felhasználók számára. Az új szolgáltatás lényegében egyesíti a T-Money és Cashbee tömegközlekedési fizető eszközöket egy könnyen használható mobilapplikációban, amellyel minden utazással kapcsolatos kiadás egyszerűen rendezhető. A Samsung Pay az átfogó offline és online fizetési és tagsági szolgáltatások mellett az új funkcióval közelebb hozza a felhasználókat egy pénztárcák nélküli világhoz.

A szolgáltatás egy egyszeri regisztrációt követően bármilyen járművön használható, beleértve a metrót, buszt és taxit is, anélkül, hogy különböző alkalmazásokkal, vagy kártyákkal kellene bajlódni a fizetésnél. Miután a felhasználók aktiválták a szolgáltatást a Samsung Pay alkalmazáson keresztül, a közlekedési díjakat máris fizethetik azáltal, hogy hozzáérintik az okostelefonjukat a kártyaolvasóhoz. Az utazáshoz használható egyenleg a Samsung Pay applikáción keresztül, bank- és hitelkártyákkal tölthető fel. Két meghatározó koreai bankkártyakibocsátóval (KB Kookmin, Lotte) már kompatibilis a rendszer, és az elkövetkező hónapokban a Samsung tovább bővíti partnereinek listáját. 

Injong Rhee, a Samsung Pay globális igazgatója, a Samsung Electronics ügyvezető alelnöke elmondta, hogy terveik között szerepel, hogy tovább bővítsék partnereik körét, és folyamatosan egy lépéssel közelebb kerüljenek egy olyan világhoz, ahol könnyen és biztonságosan intézhetők a pénzügyek, pénztárca nélkül.
 


A T-Money és a Cashbee, a Samsung Pay Tömegközlekedéssel közösen különleges ajánlatokkal várja a felhasználókat, úgy, mint az egyedi pénzvisszafizetési és a díjmentes kártyafeltöltési lehetőségek. 

A Samsung Pay augusztusi koreai indulása óta, összesen eddig 250 milliárd KRW forgalmat bonyolított, több mint 10 millió tranzakció során.   

 

Kép: koogle.tv

 

Vissza