Tisztességes tudással érkezik a HTC One X9

Czipperer Dia - 2015. december 29.

A HTC bejelentette legújabb mobilját. A One X9 névre keresztelt modellárához képest tiszteletreméltó tudással felvértezve érkezik.

Úgy tűnik, a HTC végre megtalálta az arany középutat. A HTC One A9-es modell egy csinos, középkategóriás modellnként robbant be a piacra még októberben, viszont mellé a gyártó még borsos árcédulát is biggyesztett. Most azonban bemutatta a vállalat legújabb mobilját, melynek az árát végre a tudásához szabta a gyártó.

A HTC One X9-es modell múlt héten mutatkozott be hivatalosan. Az 5,5 hüvelykes kijelzővel rendelkező androidos mobil meghajtásáról egy nyolcmagos MediaTex X10-es processzor gondoskodik. A készüléket 3 gigabájt RAM-mal és 32 gigabájt tárhellyel látta el a gyártó. Utóbbi pedig microSD kártyával tovább növelhető.

A telefon főkamerája 13 megapixeles képességekkel felruházva érkezik, az előlapi fényleső pedig egy UltraPixel szelfikamera lett. A mobil emellett dual SDIM képességekkel fűszerezve lesz kapható.

Ami változás elődjeihez képest, hogy az előlapra visszatértek a kapacitív gombok, melyek az előző két eszközön, az M9 és az A9-es modellnél nem voltak jelen.

A telefon egyelőre csak Kínában kapható, átszámítva 370 dolláros áron. A nemzetközi értékesítésről és árakról azonban egyelőre még nem beszélt a gyártó.

Forrás: Mashable.com

Kulcsszavak: HTC, HTC One X9
Vissza