Jövőre debütálhat a BlackBerry soron következő androidos mobilja

Czipperer Dia - 2015. december 29.

Köztudott, hogy a BlackBerry újabb androidos modellen dolgozik. John Chen már azt is közölte, a mobil jövőre debütál majd a piacon.

John Chen, a vállalat feje hintette el a hírt, miszerint a BlackBerry háza táján már készül a következő androidos modell. A készülékről egyelőre csak annyit tudni, hogy 2016-ban dobják majd piacra.

Ugyan a BlackBerry vezér arról beszélt, figyelmüket egyre inkább a felsőkategóriás modellek felé fordítják, nem cáfolta meg, hogy nem középkategóriás mobilról van szó.

A legutóbbi, Bloombergnek adott interjújában arról beszélt, hogy szemmel láthatóan pozitív fogadtatásban van része a Priv modellnek. Itt emelte ki azt is, hogy a jövőben főként a csúcsmobilokra fókuszálnak majd, közel a középkategóriához.

Arról azonban nem beszélt, mikorra is várható az új modell érkezése, csupán annyit közölt, mindez a Priv jövőbeli teljesítményétől függ majd. Ezzel kapcsolatban azt is közölte, hogy ugyan még csupán négy piacon van jelen a modell, az elkövetkezendő három hónapban további harmincegy országban kapható lesz.

Azt egyelőre nem lehet tudni, pontosan milyen lesz az új mobil, ezen a téren csak pletykákra alapozhatunk, mely szerint a Vienna kódnévre hallgató Berry-modell a vállalat „ortodox” dizájnnyelvét követi majd.

BlackBerry Vienna

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza