CES 2016: a világ legkönnyebb laptopja

forrás: Prím Online - 2016. január 7.

A Samsung 2016-ban két új taggal bővíti Notebook 9 szériáját.  A 15 és 13,3 colos változatban elérhető laptopok közül a kisebbik új világrekordot állított fel, tömege kevesebb, mint egy kilogramm.

A kimagasló fényerejű, nagy betekintési szöggel rendelkező és tükröződésmentes Full HD kijelző a lehető legkényelmesebb használatot szolgálja, akárhonnan nézzük is. 

A 15 colos Notebook 9 akár 12 órás üzemidőre is képes egyetlen töltéssel, és a Gyors Töltés (Quick Charging) funkciónak köszönhetően mindössze 90 perc alatt teljesen feltölthető. A 13,3 colos verziót egyszeri töltéssel 10 órán keresztül használhatjuk.

Az új Security CAM biztonsági funkciónak köszönhetően a felhasználók egy beépített kamera és egy előzetesen regisztrált e-mail cím segítségével lopás esetén fényképeket készíthetnek a jogosulatlan felhasználóról, és továbbíthatják maguknak. A Pattern Log-in, Secret Screen és Record Block kiegészítő alkalmazások pedig a saját fájlok és adatok védelmét segítik.

A Samsung Link 2.0 és a SideSync 4.0 funkciók segítik a felhasználókat a könnyebb és hatékonyabb tartalommegosztásban, a UL (Underwriters Laboratories) által hitelesített billentyűzet pedig fokozott kényelmet és pontosságot nyújt.

Az új Samsung Notebook 9 széria 2016 elején, Modern Pink és Iron Silver színekben lesz elérhető a világ számos pontján.

 
Kulcsszavak: CES 2016, Samsung, notebook
Vissza