Képalkotásban is remekelt a Xerox

Kütyü Magazin - 2016. február 2.

Idén a Xerox dokumentum képalkotó szoftveres megoldása kapta a világhírű független tesztlabor, a Buyers Laboratory LLC (BLI) „Line of the Year” díját, amely elismerést immár sorozatban harmadik alkalommal nyerte el a vállalat. Az évente egyszer kiosztott kitüntetést az a gyártó kapja meg, amely a legkomplexebb-és erősebb képalkotó szoftver portfóliót biztosítja a piacon.

A BLI elemzői egész évben vizsgálják a vezető gyártók értékelésre, elemzésekre átadott szoftveres termékeit. Ebben a mezőnyben végzett az élen, immár egymás után harmadik alkalommal a Xerox portfoliója, amelynek részei a házon belül fejlesztett szoftver és a külső beszállítók által biztosított applikációk. Emellett a BLI-nál a Xerox érte el a legjobb eredményeket más szoftveres kategóriákban, így a nyomtatási menedzsment, illetve a mobil nyomtatási alkalmazások esetében is.

A „Line of the Year” díj győztesének kiválasztásához a BLI tapasztalt elemzői szigorú szempontok alapján osztályozták és rangsorolták a vezető nyomtató-és multifunkciós berendezéseket gyártó vállalatok által kínált képalkotó szoftvereket. A terméket kulcsfontosságú szempontok szerint vizsgálták és a funkcionalitás, a használhatóság, az érték, valamint a szoftver portfólió teljessége alapján hozták meg az értékítéletüket.

A Xerox számos pontot kapott a maga kategóriájában vezetőnek számító képalkotó megoldásáért, amelynek része a Xerox AppStudio is. Ez az alkalmazás lehetőséget nyújt arra, hogy az ügyfelek egyedi munkafolyamataira szabott alkalmazásokat használjanak multifunkciós berendezéseiken, ezáltal téve hatékonyabbá és kényelmesebbé a dokumentumok beolvasását, küldését, és a bennük tárolt információk megtalálását. A Xerox szoftveres megoldásai lehetővé teszik a napi munka során a mobil eszközök használatát az egész szervezet számára a Mobile Print Cloud révén, illetve a nyomdai nyomtatást a Xerox FreeFlow termékcsaláddal, továbbá a Xerox DocuShare dokumentumkezelési funkcióinak használatát.

„Ügyfeleink munkafolyamatai folyamatosan változnak, és egyre komplexebbé válnak. Emiatt mindig szükségük van a termelékenységüket fokozó és a folyamataikat egyszerűsítő, magas szintű megoldásokra. A Xerox erre a kihívásra válaszul alkotta meg a ConnectKey technológiáját, amely rugalmasan reagál a változó igényekre hardveres és szoftveres oldalról is. A Xerox arra helyezi a hangsúlyt a jövőben is, hogy a lehető legegyszerűbb, leghatékonyabb irodai megoldásokat biztosítsa vevőinek és egyúttal elősegítse a mobil, illetve felhő-alapú munkafolyamat megoldások használatát. A BLI elismerése megerősíti azt, hogy a Xerox elkötelezett abban, hogy a legmagasabb termelékenységet nyújtó megoldást biztosítsa a vásárlóinak és a partnereinek.”  - fejtette ki Vékony Tibor, a Xerox Magyarország termékmenedzsere.

Vissza