Új Samsung monitorok professzionális és otthoni használatra

Kütyü Magazin - 2016. február 15.

A Samsung bemutatta legújabb ívelt monitorait Monacóban, a február 10-12. között tartott Samsung European Forumon. Az új készülékek nagyszerűen demonstrálják, hogy milyen sok előny származhat a professzionálisan felszerelt kijelzők hatékonyságából. 

Az évenként megrendezett Samsung Forum összeköti a vállalat mérnökeit, kutatóit és vezetőit a felhasználókkal és a partnerekkel, hogy részletesen is megismertethessék velük a legújabb technológiai vívmányaikat. A monacói bemutató során az érdeklődők megismerkedhetnek a Samsung sokszínű monitor termékcsaládjával, amelynek tagjai egy sokkal magával ragadóbb, kényelmesebb és vonzóbb vizuális környezetet teremtenek. A Samsung újabb innovációi a legkorszerűbb alkatrészeket és a letisztult dizájnt ötvözik, ezzel kényelmet és márkahűséget) alakítanak ki az üzleti és otthoni felhasználók körében egyaránt.

„A kibővített, 2016-os monitor termékpalettánk friss dizájnnal, kimagasló képminőséggel és továbbfejlesztett kényelmi funkciókkal teremti meg a hatékony és lebilincselő kezelői környezetet a vállalkozások és az egyéni felhasználók számára – mondta el Michael Zoeller, a Samsung Electronics alelnöke és a Visual Display üzletág európai vezetője. – Örömünkre szolgál, hogy a Samsung Forumon bemutathatjuk a legújabb innovációink történetét. Ezek a monitorok csak a kezdetet jelentik, ugyanis számos elképzelésünk van a kijelzők jövőjét illetően.” 

Kényelmes és stílusos ívelt monitorok

A CF591-es és CF390-es monitorok piacra dobásával a Samsung továbbra is fenntartja úttörő szerepét, az ívelt kijelző dizájn területén, és a korábbinál is jobb láthatóságot és felhasználói kényelmet biztosít. Kategóriájuk legjobbjaként az 1800R görbületű monitorok igazodnak az emberi szem formájához, így egy sokkal természetesebb nézői élményt nyújtanak.

Mind a CF591-es, mind pedig a CF390-es monitorokat számos olyan jellemzővel látták el, amelyek még hatékonyabban előzik meg a szem elfáradását, és alkalmassá teszik a készülékeket a hosszú távú üzleti és egyéni felhasználásra. Minden egyes monitor hasznosítja a Samsung villódzásmentes és szemkímélő (Eye Saver) technológiáját, így a kijelzőn futó tartalom különösen sokáig nézhető, miközben a felhasználók szemének terhelése csökken. A beágyazott AMD FreeSync™ Technológia a HDMI® funkción túl szinkronizálja a képernyő frissítési frekvenciáját a felhasználók AMD grafikus kártyájával, így csökkenti a bemeneti adatok késését, akadozását és a kimaradás lehetőségét a játék és az interaktív tartalmak lejátszása során. Emellett a CF591 and CF390 típusú kijelzők széles, 178 fokos látószöge lehetővé teszi a nézők számára, hogy bárhonnan is nézik a monitort, tiszta és átütő képet lássanak.

Az új CF591 és CF390 ívelt monitorokban az egyedi hajlított dizájn kifinomult kialakítású, kerek talpazattal párosul, így bármilyen íróasztalt stílusossá tesznek. A kör alakú talp remekül kiegészíti a CF591 ezüst-metál elülső részét és fényes fehér hátlapját, így egyedi és elegáns megjelenést kölcsönöz a készüléknek. A CF591 három oldali, káva nélküli dizájnja tovább finomítja a vizuális élményt, és kiemeli a képernyőn futó tartalmakat.

Teljesítményt fokozó üzleti monitorok

A Samsung UE850 UHD üzleti monitorai kiemelten éles képpel és számos kényelmi funkcióval bírnak, amelyek segítenek a szakembereknek részlet-orientált feladataik elvégzésében. A PLS panel technológiának köszönhetően a UE850 monitorok felhasználói akár 178 fokos szögig horizontálisan és vertikálisan is nézhetik a kijelzőt. A készülék UHD felbontása négyszer nagyobb, mint a szabvány Full HD készülékeké, ezzel sokkal valósághűbb és színpompásabb képeket közvetít. Az UE850 kijelzők emellett sokkal kényelmesebb és komfortosabb munkafelületet biztosítanak, köszönhetően az állítható talpazatnak és a többféle csatlakoztatható eszköznek.

Kényelmes, vezeték nélküli telefontöltővel rendelkező monitorok

A beépített vezeték nélküli mobiltelefon-töltési funkciónak köszönhetően a 23,6 és 27 colos méretben is elérhető Samsung SE370-es monitorok számos kényelmi funkciót biztosítanak a professzionális felhasználóknak. A SE370 monitorba beépítettek egy vezeték nélküli telefontöltőt is, amelyen keresztül a felhasználók munka közben is feltölthetik a Qi standardnak megfelelő mobil eszközeiket. A többféle csatlakozónyílást és -vezetéket magába foglaló SE370 monitor lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy munkahelyükön rendet tegyenek a zűrzavarban, miközben spórolnak is azáltal, hogy a külső töltőeszközök megvásárlása feleslegessé válik.

A kényelmes mobil töltési lehetőségen túl az SE370 számos, a Samsung új monitorcsaládjára jellemző vizuális tulajdonsággal is bír, ilyen például a szemkímélő mód vagy a villódzásmentes funkció. Ezen technológiák, amellett, hogy optimális vizuális felületet teremtenek, védik is a felhasználók szemét a káros megerőltetéstől.

 

Vissza