Tetszetős Lenovo mobil csökkentett árcédulával

Czipperer Dia - 2016. május 6.

Lenovo Lemo K3 névre hallgat az a mobil, melyet most 52%-os kedvezménnyel vásárolhatunk meg a Gearbest oldalán ma éjfélig. 

Promóciót hirdetett a kínai Gearbest a Lenovo Lemo K3 mobilhoz. Nemcsak ingyen szállítással juthatunk hozzá a mobilhoz, hanem a készülék árcéduláját is jelentősen csökkentették. Az eredeti 189,31 dollár helyett mindössze 89,99 dollárért vásárolhatjuk meg a telefont.

Az ultra vékony mobil mindössze 128 grammot nyom. A lelke egy Qualcomm Snadragon 410-es lapka, amely 1,2 Ghz órajel sebességgel pörög, és négy darab Cortex A53 magból áll.


A készülék a nagyobb kijelzős mobilok sorát erősíti a maga 5 hüvelykes, 1280x720 pixel felbontású IPS kijelzőjével. A gyártó 1 gigabájt RAM-mal és 16 gigabájtos táhellyel látta el, fedélzetén pedig a VIBE UI dizájnnal megspékelt Android 4.4 KitKat operációs rendszer teljesít szolgálatot.

Jó hír, hogy a mobil 4G képes, valamint a Bluetooth mellett Miracast támogatással is rendelkezik. Szintén pozitív, hogy a telefon két SIM kártyát is támogat (2 darab micro SIM kártya), melyből a második SIM kártya hely egyben a microSD kártya tárolására is alkalmas. Ezzel a mobil tárhelye egészen 32 gigabájtig növelhető.

Ami a szenzorokat illeti, nem volt szűkmarkú a Lenovo. A telefon távolság-, fény-, és gravitációs szenzort is kapott, valamint elektronikus iránytű, anti giroszkóp, GPS is helyett kapott benne. Ezen felül a készülék FM rádió és Bluetooth 4.0 támogatással is rendelkezik.


A telefon hangzása sem tűnik rossznak, ugyanis dual hangszóróval látta el a gyártó, és szuper sztereó hangzást kínál. A tiszta képekért pedig a CMOS szenzorral ellátott f2.2 apertúrájú, 28 milliméteres látószögű 8 megapixeles főkamera felel. A készülék előlapján pedig egy 2 megapixeles példány kapott helyet.

Bár az aksija nem tűnik túl combosnak, egy 2300 mAh-es példányt kapott, a gyártó elmondása szerint több mint 72 órás üzemidőt biztosít az eszköznek (feltehetően készenléti üzemmódban).

Érdemes azonban sietni a készülék megvásárlásával, ugyanis mindössze 100 darab érhető el minden színben ezzel az árcédulával, és csak ma éjfélig.
 

Vissza