Nagyobb zoommal érkezik a Canon PowerShot SX 620 HS

Kütyü Magazin - 2016. május 13.

Új kompakt méretű ultrazoomos fényképezőgépet mutatott be a Canon: a PowerShot SX620 HS modellt. A kompakt masina 25-szörös optikai zoommal rendelkezik.

Az SX620 HS belsejében egy 20,2 megapixeles CMOS érzékelő és a DIGIC 4+ képfeldolgozó processzor dolgozik, kezelése nagyon egyszerű, a látványt pedig vizuális effektek sora támogatja. Ezek egyike például a halszemoptikákhoz, egy másik pedig a tilt-shift optikákhoz hasonló látványt kölcsönöz a képeknek.

A PowerShot SX620 HS optikájának 25-szörös zoomját szükség esetén a ZoomPlus funkció aktiválásával meg is lehet duplázni. Csoportképek és portrék esetében hasznos, hogy a készülék extra nagy látószögű fotózást is lehetővé tesz. Az SX620 HS intelligens képstabilizátora segít a még élesebb képek elkészítésében még gyenge fényviszonyok között is. 

A Full-HD felbontású videók esetében is komoly segítséget jelent a dinamikus képstabilizátor, így még nagy zoom-állásban kézből, állvány nélkül történő felvétel során is garantált a remek képminőség. A beépített Story Highlights funkció a memóriakártyán lévő fotókból és videókból képes automatikusan egy látványos videoklipet generálni, így lehetővé teszi egy kirándulás vagy születésnap legérdekesebb pillanatainak izgalmas formában történő tálalását.

A Canon PowerShot SX620 HS-ről a képeket akár Wi-Fin, vagy dinamikus NFC funcióval, lehet átküldeni mobil eszközökre, illetve PC-kre a Camera Connect alkalmazáson keresztül. A Camera Connect egyúttal alkalmas a távolról történő exponálásra is, továbbá a fotók azonnali feltöltésére az ismert felhőszolgáltatásokba, például a iristára, vagy a Google tárhelyére.

 

Vissza