Maximum dual élmény a világ legbiztonságosabb telefonjával!

Kütyü Magazin - 2016. június 3.

Las Vegasban a világ legbiztonságosabb okostelefonja CES díj nyertese. Prémium külső. Titkosított felhasználói fiók. Programozható ujjlenyomat olvasó. Hatalmas memória.

A rózsaarany eleganciája az első dolog, amit észreveszel az 5,5" FHD kijelzőjű Coolpad MAX-on. A telefon a repülőgépeknél is használt keménységű eloxált gyöngy fúvású alumínium burkolatával igazán elegáns és különleges külsejű (152 x 75.5 x 7.6 mm). A prémium kialakítást a 2.5D hajlított Gorilla glass 4 kijelző - speciális bevonat védi az ujjnyomoktól -, illetve a telefon hátlapján elhelyezkedő szupergyors ujjlenyomat olvasó teszi teljessé.

A gyártó flagship modelljük, a Coolpad MAX hatalmas, 64GB belső memóriával rendelkezik - ami tovább bővíthető microSD kártyával -, így mindig veled lehet az összes videód, fotód és zenéd is. A Coolpad MAX octa-core Qualcomm Snapdragon 617 MSM8952 processzorral és 4GB RAM memóriájával garantálja, hogy minden funkció könnyedén működjön, nem is szólva a 2800 mAh Li-ion akkumulátorról. A Coolpad MAX 4G LTE telefon VoLTE funkcióval. (A készülék a 800Mhz-es frekvenciát nem kezeli, így egyes kelet-magyarországi településeken előfordulhat, hogy a 4G LTE szolgáltatás nem lesz elérhető.) A készülék 5.1 Android (Lollipop) verzióval és Cool User Interface 8.0-val érkezik.

Használd a virtuális második telefonodat is ebben az okostelefonban. Lépj be titkosított fiókodba, ahol biztonságosan tárolhatod privát fotóidat, videóidat vagy dokumentumaidat, indíthatsz magánhívást, chatet vagy küldhetsz üzenetet. A magán tárhely lehetővé teszi, hogy két különböző felhasználót regisztrálj a Coolpad MAXban. Használd ezt második Facebook, Twitter, Instagram, Skype, Viber, WhatsApp* stb felhasználói fiókodhoz. (*Egyes applikációk telefonszámot kérnek a regisztrációhoz, ehhez aktív második mobiltelefonszámmal is rendelkezned kell.)

Programozd be az ujjlenyomat olvasót akár öt ujjadra is különböző funkciókkal, mint pl. egy barátod hívása, azonnali fotó/selfie készítése vagy felvétel indítása hívás közben. A Coolpad legújabb ujjlenyomat olvasója nagyon gyors (mindössze 0,3 másodperc a reakcióideje) és minden irányban be tudja olvasni az ujjlenyomatot.  

A Coolpad MAX 13MP kamerája az ISOCELL CMOS segítségével több fényt enged át, 6 elemű lencséje minimalizálja a színtorzulást, így briliáns fotókat készíthetsz. Mint egy hivatásos fotós, a PRO üzemmódban te állíthatod a fehér egyensúlyt, exponásást, ISO, fókuszt, kontrasztot és még sokminden mást. PDAF autofókusz, DUAL Tone LED, helyszínjelölés, arcfelismerés, panorama, GIF készítő, sound &shoot, 1080 full HD videofelvétel csak néhány a Coolpad Max kamera funkciói közül. Az 5MP selfie kamera megszépíti a fotódat a 25 különböző beállítással, mint pl a fehérítő, lágyító, karcsúsító és (piros)szem szűrő funkciók.

A Coolpad MAX Magyarországra limitált darabszámban érkezik június végén, mindössze ötven szerencsés vásárolhatja meg a készüléket az Extreme Digitalnál 129.990Ft-ért. 

Vissza